Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2014

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ! Η΄ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…

  Posted by olympia spyr
 
Δεν πάει άλλο! Πηγαινοέρχονται στις εκκλησίες και στα μοναστήρια, προσποιούμενοι μάλλον παρά ειλικρινείς, τους ευσεβείς Έλληνες πολιτικούς-πατριώτες! Όμως με απόλυτη ευκολία δέχονται ό,τι αντιχριστιανικό, ότι αντιορθό-δοξο μας απαιτεί είτε τάχα η «τρόϊκα» είτε η Ε.Ε, χωρίς καμία αντίδραση και χωρίς καμία παραίτηση. Μια παραίτηση που θα ήταν έμπρακτη απόδειξη ότι εννοούν την διαφοροποίησή τους! Όλοι τους βολεμένοι στο βουλευτικό μισθό και τα βουλευτικά προνόμια της θέσης που απόκτησαν υποσχόμενοι- ψευδώς- στο λαό καλύτερη τύχη!

Συνέλληνες!
Φτάνει πιά το παραμύθι τους αλλά φτάνει πιά και η δική μας.
απάθεια!
Τι συμβαίνει με όλους μας και κοιμόμαστε έτσι; Είναι δυνατόν να κάνουν κιμά τα παιδιά μας και το μέλλον τους και εμείς να λέμε, «τι να κάνουμε έτσι που τα κατάφεραν οι κυβερνήτες μας;». Είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε ότι η χώρα μας που δεν παραδόθηκε σε έναν «Άξονα» να παραδίδεται για ασύστολο πλιάτσικο στον «Άξονα» του τραπεζιτικού υπόκοσμου και να μην αντιδράμε καθόλου; Τι είδους αίμα μας μετάγγισαν και μας μετέτρεψαν σε ασπόνδυλα καματερά; Τι αξία έχει μια ζωή χωρίς Πατρίδα, χωρίς μέλλον για τα παιδιά μας, χωρίς ελπίδα ελευθερίας; Πως μπορούμε και ανεχόμαστε ακόμα την «μαυραγορίτικη» λαίλαπα των ομίλων της ανομίας και των υπεράκτιων καταφύγιων των κλεμμένων οικονομιών των λαών;
Απατεώνες των διεθνών οργανισμών που κομψευόμενα εξαπατούν τους πο-λίτες και τους φορτώνουν αβάσταχτα βάρη, βδέλλες –τέρατα της γης πόσο ακόμα θα σας ανέχεται ο πλανήτης; Συγκεντρώνετε ήδη την κατάρα όλου του κόσμου των αδικημένων που έχετε ήδη αιματοκυλήσει και συνεχίζεται να το κάνετε με τους κάθε λογής «τζιχαντιστές» με τους οποίους γεμίσατε τον κόσμο μας. Αυτούς που εξοπλίσατε είτε με φονικά όπλα ,είτε με φονικά laptops , είτε με δολοφονικές και προδοτικές κυβερνήσεις. Κυβερνήσεις που σέρνουν μοιραία, άβουλα καταβολεμένα κοινοβούλια!
Φίλε πολίτη, δεν έχουμε τίποτε να περιμένουμε από αυτούς! Όσο υποτασσόμαστε τόσο θα μας πίνουν το αίμα προσποιούμενοι ότι εφαρμόζουν τους νόμους που ωστόσο μας επέβαλαν εξαγοράζοντας –χρηματοδοτώντας το λένε- αφειδώς πολιτικούς . Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την μαζική διαμαρτυρία πριν ο Θεός βάλει το χέρι του. Και όταν το βάλει θα είναι αργά γιατί μάλλον θα το βάλει βίαια, όπως αξίζει σε όλους μας που σιγοντάρουμε ή αδιαφορούμε για την κοινωνία των συνεχιζόμενων δολοφονιών από τους χαρτογιακάδες και τους γιάπηδες των υστερικών κερδοσκοπικών fund’s .
Εσείς λοιπόν που βγαίνετε στα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες (που όλα μαζί τα μέσα αυτά υπήρξαν αβάντες των απαιτήσεων του μνημονίου τάχα για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία) και μας λέτε ότι η κυβέρνηση μας στέλνει στην γκιλοτίνα γιατί δεν παραιτήστε αν δεν μπορείτε να την αναγκάσετε να πολιτευθεί υπέρ των Ελλήνων πολιτών! Μήπως είστε και σεις στο «κόλπο» με δράση βαλβίδας; Να ξέρετε πάντως ότι έχετε τις ίδιες ευθύνες με αυτές των «εκτελεστών-υπουργών» και εφόσον αναζητηθούν θα αφορούν και εσάς. 


ΔΗΜΟΦΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου