Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2014

Λεμονάδα με στέβια και βασιλικό

Λεμονάδα με στέβια και βασιλικό
Δροσερή λεμονάδα με στέβια, μια εναλλακτική με λιγότερες θερμίδες που επιτρέπει την… πρόσβαση στις γλυκιές απολαύσεις χωρίς «ενοχές». Η προσθήκη βασιλικού την κάνει πραγματικά ξεχωριστή.


Υλικά:
1300ml νερό

25γρ. στέβια
250ml χυμό λεμόνι
4 φύλλα βασιλικού, φρέσκα
ξύσμα από ½ lime

Εκτέλεση:
1)Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε το νερό με τη στέβια και το χυμό λεμόνι και τα βράζετε για 2 λεπτά.
2)Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε το ξύσμα lime και τα φύλλα βασιλικού.
3)Αφήνετε το μίγμα να αρωματιστεί για 20 λεπτά και έπειτα το σουρώνετε.
4)Το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και, τέλος, το σερβίρετε με πάγο.

Tips: Μπορείτε, επίσης, εάν θέλετε να αντικαταστήσετε τα φύλλα βασιλικού με φύλλα δυόσμου ή μέντας.

Από  τη  σελίδα  Kostoday.com
Πηγή: olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου