Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2014

Τι κρύβεται πίσω από το καλό πρόσωπο του ΟΗΕ .



Ονειροπαγιδα : Επειδη είδαμε σημερα τα κροκοδειλια δακρυα απο τον ΟΗΕ που στην ουσια αυτοι έδωσαν στεγνα τους αμαχους αφου τους συγκεντρωσαν σαν τα ποντικια στην φακα........οριστε ενα κειμενο για να καταλαβουμε τον ρολο του.

"Ισως ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα που αποσαφηνίζουν ότι η πραγματική δύναμη της Μασονίας στην παγκόσμια πολιτική είναι η ασπίδα του ΟΗΕ. Η Κοινωνία των Εθνών δημιουργήθηκε από Μασόνους με μοναδικό σκοπό να αποτελέσει το έμβρυο μιας μελλοντικής παγκόσμιας κυβέρνησης όπου η εθνική κυριαρχία θα πρέπει να αντικατασταθεί από μια παγκόσμια δικτατορία, και αυτό είναι το καλύτερο παράδειγμα που μαρτυρεί ότι η Μασονία απλώνει της ρίζες της στην εξουσία.

Με την πρώτη ματιά δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι αυτό είναι ένα μασονικό σύμβολο, ωστόσο υπάρχουν τρία στοιχεία που το αποκαλύπτουν.
Το πρώτο στοιχείο είναι ότι η υδρόγειος σφαίρα χωρίζεται σε 33 μικρά κελιά, 33 είναι και οι βαθμοί της πιο διαδεδομένης μασονικής τελετής, της Αρχαίας Σκωτσέζικης Τελετής της Αποδοχής.
Το δεύτερο στοιχείο είναι τα δύο φύλλα ακακίας που περιστοιχίζουν την υδρόγειο σφαίρα .Η ακακία έχει θεμελιώδη συμβολική σημασία στη Μασονία. Η ακακία είναι ένα ερμητικό σύμβολο έναρξης, και συμβολίζει ακριβώς αυτό, ότι ο ΟΗΕ είναι ένα έργο που ξεκίνησε από την Μασονία.
Το τελευταίο στοιχείο είναι η αναπαράσταση της υδρογείου σφαίρας ,σύμβολο του οικουμενισμού και της παγκοσμιοποίησης του Μασονικού σχεδίου, το όραμα για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη που διέπεται από μία ενιαία αρχή."

http://www.filoumenos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου