Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

Το πρόβλημα του Ισραήλ είναι… οι παλαιστίνιες μάνες!!!


Tης Ιουλίας Καραλή .( το κείμενο μας το έδωσε ο π. Παντελεήμων Κρούσκος και τον ευχαριστούμε πολύ )
Καποιες χιλιετίες πριν ο Φαραώ ζήτησε την γενοκτονία των αρσενικών παιδιών κάθε εβραίας μάνας. Σήμερα οι εβραίοι λησμονούν τα ιερά τους κείμενα και φέρονται σαν φαραωνίτες.

Σήμερα διαβάζω τη δήλωση του ακαδημαϊκού Δρ Mordechai Kedar: «Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να αποτρέψει έναν βομβιστή αυτοκτονίας είναι να γνωρίζει ότι αν τραβήξει τη σκανδάλη θα βιάσουν την αδελφή ή τη μητέρα του».

Πριν λίγες ημέρες η βουλευτής Ayelet Shaked, δήλωσε στη βουλή του Ισραήλ: «Πρέπει να σκοτώσουμε τις Παλαιστίνιες μανάδες, έτσι ώστε να μην γεννηθούν νέα μικρά φίδια... Πρέπει να πεθάνουν και τα σπίτια τους να εξαφανιστούν, έτσι δε θα δουν το φως νέοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί μας και το αίμα τους πρέπει να χυθεί στα χέρια μας. Το ίδιο ισχύει και για τις μανάδες των νεκρών τρομοκρατών.»

Μίσος και παραλογισμός που οδηγούν στο θάνατο…
Μα τι άνθρωποι είναι αυτοί;…
Διαβάζοντας την ιστορία της Παλαιστίνης κι από το 1948 κι έπειτα και του Ισραήλ, με τη γελοιότητα της υποτιθέμενης συνθήκης ειρήνης του Όσλο (Αραφάτ - Ράμπιν) αντιλαμβάνεται κανείς άμεσα πως πρόκειται για εθνοκάθαρση, για γενοκτονία…
Κι η διεθνής κοινότητα περί άλλων τυρβάζει…

Τα τελευταία χρόνια κάθε μέρα αισθάνεται κανείς όλο και περισσότερη ντροπή που ανήκει στο ανθρώπινο είδος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου