Τετάρτη, Ιουλίου 09, 2014

Το Κατάρ χρηματοδοτεί την ισλαμική λαίλαπα των τζαμιών που κατασκευάζονται σε όλο τον κόσμο!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Κατάρ χρηματοδοτεί την ισλαμική λαίλαπα!Το Κατάρ αποτελεί τον κύριο χρηματοδότη των τζαμιών που κατασκευάζονται σε όλο τον κόσμο, με στόχο την εξάπλωση και την εφαρμογή της Σαρία.
Ο Εμίρης του Κατάρ, Σεΐχης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί, βρίσκεται πίσω από την γιγάντωση του κινήματος των Σαλάφι, των φονταμενταλιστών μουσουλμάνων που θεωρούν ακόμα και τους μετριοπαθείς ομόθρησκούς τους «άπιστους».
Μέσω υποτιθέμενων «επενδύσεων» σε διάφορες χώρες, ο Εμίρης έχει κατορθώσει να ξεπερνά τα εμπόδια της γραφειοκρατίας, καθώς με τις κατάλληλες επαφές εξασφαλίζει ταχύτερη έγκριση και πρόσβαση.

Επιπλέον, το Κατάρ είναι μια από τις κινητήριες δυνάμεις της «Αραβικής Άνοιξης» καθώς και δεκάδων άλλων «υπόγειων» κινημάτων σε όλο τον δυτικό κόσμο.
Την ίδια ώρα που οι Χριστιανοί τελούν υπό διωγμό σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, ο Εμίρης του Κατάρ έχει υποσχεθεί «την εξάπλωση του Ισλάμ με κάθε κόστος» εκτός των ισλαμικών χωρών και γι’ αυτό το σκοπό ξοδεύει δισεκατομμύρια για την κατασκευή τζαμιών και μεντρεσέδων (ισλαμικά θρησκευτικά σχολεία) σε όλη την Ευρώπη.
κορδοβα
«Στην Ισπανία υπάρχουν ενδείξεις ότι το Ισλάμ θα κυριαρχήσει και πάλι»: ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ του πνευματικού ηγέτη της μουσουλμανικής κοινότητας Ahmadiyya στην Ισπανία Hizrat Mirza Masroor Ahmad.
βελγιο
Τεράστιο τζαμί στο Βέλγιο
αμβουργο
Στο Αμβούργο, η εκκλησία Kapernaumkirche, ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, έχει μετατραπεί σε τζαμί.
μοναχο
Στο Μόναχο, οι τοπικοί πολιτικοί διαφωνούν για το πού θα χτιστεί το τεράστιο τζαμί-πολυχώρος που χρηματοδοτείται με 40 εκατ. ευρώ. Στόχος των ισλαμιστών είναι να αποτελέσει ένα στρατηγικό «εργαλείο» για τη διάδοση  του Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη.
ελλαδα
Στην Ελλάδα η κυβέρνηση δεσμεύθηκε να δαπανήσει 1,1 εκατ. ευρώ για την κατασκευή ενός επίσημου τζαμιού στην Αθήνα, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από την τουρκική κυβέρνηση. Εκτιμάται ότι στην Αθήνα λειτουργούν ήδη 120 παράνομα τζαμιά, τα οποία «εξυπηρετούν» περίπου 200.000 μουσουλμάνους που ζουν στην πόλη, πολλοί από τους οποίους είναι παράνομοι μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές, την Αίγυπτο, τη Νιγηρία και το Πακιστάν. Ο Τούρκος Πρέσβης στην Ελλάδα, Κερίμ Ουράς, δήλωσε ότι αναμένει το Ισλάμ να έχει μεγαλύτερη προβολή στην Ελλάδα στο μέλλον. Ανέφερε ότι η κίνηση για να ανοίξει το τζαμί ήταν «ένα θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Περιμένουμε τη συνέχεια».
ιρλανδια
Στην Ιρλανδία,  ένα ακόμα τζαμί-πολυχώρος, αξίας 40 εκατ. ευρώ, το οποίο θα ονομάζεται «Islamic Cultural Center» θα κατασκευαστεί σε ένα χώρο έξι στρεμμάτων στην πόλη Clongriffin. Οι φήμες λένε ότι το τζαμί θα χρηματοδοτηθεί από το Κατάρ, το οποίο πρόσφατα δώρισε 800.000 ευρώ ενός παρόμοιου τζαμιού στο Cork.
λουξεμβουργο
Στο Λουξεμβούργο, μια μουσουλμανική ομάδα που ονομάζεται Le Juste Milieu (LJM) δαπάνησε 1,8 εκατ. ευρώ για να αγοράσει ένα αυτοσχέδιο τζαμί στο κέντρο της πόλης του Λουξεμβούργου. Τον Αύγουστο του 2012, η ​​γερμανική εφημερίδα Tagelsblatt ανέφερε ότι το Κατάρ πλήρωνε 2.200.000 εκατ. δολάρια για τη δημιουργία τζαμιού και μεντρεσέ στο Λουξεμβούργο.
σκωτια
Στη Σκωτία, ο καθεδρικός του Αγίου Ιωάννου στο Aberdeen έγινε η πρώτη εκκλησία στο Ηνωμένο Βασίλειο που μοιράζεται τις εγκαταστάσεις της με μουσουλμάνους.
μαδριτη
Στην Ισπανία, οι μουσουλμάνοι εγκαινίασαν στις 21 Μαρτίου ένα νέο τζαμί στην πόλη Portugalete. Οι περίπου 50.000 μουσουλμάνοι που ζουν στην περιοχή των Βάσκων, οι οποίοι κατάγονται κυρίως από την Αλγερία, το Μαρόκο, το Πακιστάν και την Υποσαχάρια Αφρική, έχουν γίνει πολύ πιο δυναμικοί τα τελευταία χρόνια.
Μέχρι πρόσφατα, στον ιστότοπο της Ισλαμικής Κοινότητας της Μπιλμπάο ήταν αναρτημένη η εξής δήλωση: «Εκδιωχθήκαμε από την Ισπανία το 1609, όχι και τόσο παλιά… Γυρίσαμε πίσω για να μείνουμε, εφόσον ο Αλλάχ το επιτρέψει»…
βαλενσια
Στη Βαλένθια, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, η μουσουλμανική κοινότητα της Ahmadiyya εγκαινίασε ένα νέο τζαμί στις 29 Μαρτίου. Το τζαμί εγκαινιάστηκε από τον πνευματικό ηγέτη της κοινότητας Hazrat Mirza Masroor Ahmad, ο οποίος είπε ότι «στην Ισπανία υπάρχουν ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι και πιστεύουμε ότι σε είκοσι χρόνια ο αριθμός αυτός θα διπλασιαστεί. Στην Ισπανία υπάρχουν ενδείξεις ότι το Ισλάμ θα κυριαρχήσει και πάλι». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η αποστολή του νέου τεμένους θα ήταν να «διαδώσει τις διδασκαλίες του Ισλάμ σε κάθε πολίτη της Ισπανίας».
βαρκελωνη
Στο δήμο του Salt, μιας πόλης κοντά στη Βαρκελώνη, οι μουσουλμάνοι μετανάστες αποτελούν πλέον το 40% του πληθυσμού. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή ενός διώροφου τζαμιού, με χρηματοδότηση από τη Σαουδική Αραβία.
γενεβη
Στην Ελβετία, μια μουσουλμανική ομάδα που ονομάζεται Club Paradise μετέτρεψε μία αίθουσα μπόουλινγκ σε τζαμί. Ο ιμάμης του νέου τεμένους, Fehim Dragusha, ο οποίος κατάγεται από το Κοσσυφοπέδιο, έγινε «πρωτοσέλιδο» στα τέλη του 2011, όταν κάλεσε τους Μουσουλμάνους γονείς να χτυπούν τα παιδιά τους όταν αρνούνται να προσευχηθούν.
Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Υπάρχουν ήδη 6.000 τζαμιά στην Ευρώπη, ενώ στον ισλαμικό κόσμο οι εκκλησίες καταστρέφονται και οι Χριστιανοί δολοφονούνται με τον πιο βάναυσο τρόπο!
Και όμως κανείς δεν δίνει σημασία σε όλα όσα γίνονται, ούτε καταλαβαίνει τα σχέδια των ισλαμιστών!
Πρόσφατα ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε έξι νησιά στην Ελλάδα, ένα γνωστό κέντρο για τους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες και εξτρεμιστές. Αυτά τα νησάκια είναι πολύ κοντά στο λιμάνι του Αστακού,  ένα πολύ στρατηγικό σημείο. Ο δήμαρχος της Ιθάκης ισχυρίζεται ότι ο εμίρης θέλει να αγοράσει και τα 18 νησιά της περιοχής. Επιπλέον θέλει να αναπτύξει περαιτέρω το πλησιέστερο αεροδρόμιο. Κανείς δεν αναρωτιέται γιατί;
Την ίδια ώρα που «διαπραγματευόταν» με τους Ταλιμπάν για την ίδρυση ενός δικού τους «υποκαταστήματος» στη χώρα του και χρηματοδοτούσε τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, ο εμίρης ήταν πολύ απασχολημένος με την απόκτηση όλο και περισσότερων ακινήτων σε όλη την Ευρώπη, με μεγάλες επενδύσεις και αγορές στο Λονδίνο και άλλες πόλεις.
Επίσης, με καταριανά κεφάλαια δημιουργήθηκε και το al-Jazeera, αν και ο σταθμός επίσημα αρνείται την εμπλοκή του Εμίρη. Το al-Jazeera έχει πλέον επεκταθεί τόσο ώστε να μπορεί να λειτουργεί ως μια μηχανή προπαγάνδας παγκοσμίως, παρουσιάζοντας τους Μουσουλμάνους ως θύματα των δυτικών.
Στο μεταξύ το κίνημα των Σαλάφι, το οποίο χρηματοδοτείται από κοινού από τον Εμίρη του Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, συνεχίζει να εξαπλώνεται με ταχύ ρυθμό.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου