Τρίτη, Ιουλίου 22, 2014

Δροσερό γλυκό με γιαούρτι και ζαχαρούχο

  Κατερίνα Καρνέση

Σπιτικό γλυκό, που έχει κάνει θραύση φέτος το καλοκαίρι και δικαίως. Δοκιμάστε το και θα ενθουσιαστείτε!


ΜΕΡΙΔΕΣ: 8-10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 ΛΕΠΤΑ

Υλικά

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό (με όλα τα λιπαρά)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 μικρό πακέτο μπισκότα τύπου digestive, τριμμένα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο, προσθέτοντας έπειτα το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Τοποθετείτε στο ψυγείο για μερικές ώρες να σφίξει και όταν θέλετε να σερβίρετε, ετοιμάζετε ατομικά μπολάκια στρώνοντας στη βάση τους λίγο τριμμένο μπισκότο. Βάζετε από πάνω το μείγμα του γλυκού και πασπαλίζετε με άλλη μία κουταλιά της σούπας μπισκότο.

http://www.topontiki.gr/article/79397/Drosero-gluko-me-giaourti-kai-zaxarouxorn#.U81Z-_XnONY.google_plusone_share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου