Δευτέρα, Ιουλίου 21, 2014

AΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ- ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ: “ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΣΚΟΒΙΤΕΣ”-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ


Στις 18 Ιουλίου σε ξενοδοχείο στο τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας Kemer στην περιοχή της Antalya, έγινε μια πραγματική μάχη μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών τουριστών σύμφωνα με το site “H ηχώ του πλανήτη.” Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλουν ότι μετά το βραδυνό γεύμα εθνικιστές του


Κιέβου άρχισαν να τραγουδούν ρυθμικά ” τα μαχαίρια μας για τους μοσκοβίτες!” και να κραυγάζουν παρόμοια ρατσιστικά συνθήματα μίσους όπως « στην κρεμάλα όλοι οι ρώσοι”.Οι ρώσοι αντέδρασαν λεκτικά και η σύρραξη γενικεύτηκε.
tourkia2-xilo
Προοδευτικά πήραν θέση και έλαβαν μέρος στην συμπλοκή που επακολούθησε όλοι σχεδόν οι τουρίστες του ξενοδοχείου.Καρέκλες εκσφενδονίζονταν με δύναμη, στην πισίνα πνίγηκε ένας άνθωπος. Στο περιστατικό έσπευσαν πολλά οχήματα της αστυνομίας.
Οι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι οι ρώσοι τουρίστες έπεσαν θύματα και της βίας γάλλων,γερμανών και βρετανών που πήραν το μέρος των ουκρανών ενώ τουρίστες από την Λευκορωσία και το Καζακστάν συμπαρατάχθηκαν με τους ρώσους!
tourkia3-xilo
Κάποιοι ρώσοι αποπειράθηκαν να υψώσουν τη ρωσική σημαία σε ιστό του ξενοδοχείου αλλά αποτράπηκαν από την τουρκική αστυνομία.
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
dimpenews

 http://www.makeleio.gr/?p=132405

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου