Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

Είσαι άνεργος; Είσαι άνεργη; Δεν έχεις μέλλον; Ξεπουλάνε την πατρίδα σου; Ζεις με δανεικά; Ψήφισες στις εκλογές και το μετάνιωσες; Μην σκας. Κάνε cyber sex και ξέχνα αναστολές..γίνε λούμπεν.

H ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ! Η ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ!

 Yπάρχει μεγάλο πρόβλημα...η αιτία του προβλήματος λέγεται μεταπολίτευση. Η μεταπολίτευση που έγινε συνήθεια....τεράστια χρέη....τεράστια φούσκα-λεηλασία. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό στην υπόθεση της ελληνικής τραγωδίας. "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά" ...Ου ...Ου ...φασίστες ...Μιλάμε για σώου, όχι για πλάκα. Ένα  σώου 40 ετών....που κάποιοι προσπαθούν να το αναστήσουν με εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα.


Ολόκληρη η ληστρική μεταπολίτευση περνά μέσα από ένα σκοτεινό cyber sex.....μιας τελειωμένης μανιοκαταθλιπτικής γενιάς....χωρίς όραμα και ελπίδα....που έκανε το λάθος να πιστέψει....τους "αγαθούς" και προοδευτικούς "μπαμπάδες"....του λαού......τους συμμορίτες του σοσιαλισμού που τα τσέπωσαν και την έκαναν για έξω....τα σκοτεινά καθάρματα που ζητάνε νέες θυσίες....με τις ίδιες απορίες...οι δωσίλογοι που προσκολλήθηκαν στους κρατικούς μηχανισμούς....εξασφαλίζοντας την επιβίωσή τους.

Τώρα εκβιάζουν και δουλεύουν τους πάντες...σε μια Ελλάδα των χιλιάδων αυτοκτονιών. Μια Ελλάδα χωρίς μέλλον. Μια Ελλάδα "έξυπνων" γερόντων. Μια Ελλάδα, όπου κάθε ελληνικό σπίτι βογκά από πόνο και χαμένες προσδοκίες. Χαμένες νεανικές προσδοκίες που πνίγονται και χάνονται σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Οι πράσινοι, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι επαγγελματίες οπαδοί που παριστάνουν τους ανήξερους…και τους καθαρούς.....λες και δεν ξέρουν τι έγινε....όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε...καρότα....παίξτε μόνοι σας ρε  μαλάκες!

Ισχύει και για ΟΛΑ τα blogs....που δήθεν δεν ξέρουν τι συμβαίνει.
perimajestic.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου