Σάββατο, Ιουνίου 28, 2014

Παγκόσμια σύναξη των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα (Με κεντρικο θέμα τον ερχομο του Παγκοσμιου Αρχοντα )




( Διαβαστε παρακατω το κείμενο του πρωτου θέματος που στην κυριολεξια διαφημιζει τους Χιλιαστες και το συνεδριο τους ........ο κανονικος τιτλος ήταν

Παγκόσμια σύναξη των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα και εννοειται οτι αφαιρεσα το όνομα του Κυριου μας Ιησου ΧΡΙΣΤΟΥ ......άραγε ειναι τυχαιο που εγινε στην χώρα μας τώρα αυτη η συναντηση? όπως θα διαβασετε παρακατω ειχαν στηθεί και πίσινες για να βαφτίσουν κόσμο ...... τυχαια ολα ? δεν νομιζω.............. oneiropagida )

Ανθρωποι από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, από την Αμερική μέχρι την Κίνα, έχουν κατακλύσει το Ολυμπιακό Στάδιο


Με τη συμμετοχή 51 χωρών πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ το συνέδριο των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Άνθρωποι από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, από την Αμερική μέχρι την Κίνα, έχουν κατακλύσει το Ολυμπιακό Στάδιο από νωρίς το πρωί, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Ρουμανόφωνοι, Ελληνόφωνοι, Αλβανοφωνοι, Αγγλόφωνοι, Ρωσόφωνοι, Τουρκόφωνοι, Κινέζοι, Αφρικανοί, συγκεντρώθηκαν προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες αυτής της γιορτής αγάπης και μηνυμάτων, όπως την χαρακτηρίζουν οι ιθύνοντες και να στείλουν μήνυμα σε όσους θέλουν να τους ακολουθήσουν σε ένα μοτίβο ζωής μακριά από καταχρήσεις, παρανομίες, σεξουαλικές ιδιαιτερότητες.





Να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου, σε ειδικές πισίνες που έχουν στηθεί στο κέντρο του γηπέδου, θα βαπτιστούν πολλά άτομα, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, που έχουν έρθει ακριβώς για αυτό το λόγο στην χώρα μας και λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου