Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ" (VIDEO)



O γέροντας Παΐσιος είχε πει: "Η Ε.Ο.Κ. είναι το κράτος του Ισραήλ. Λίγα, όμως, είναι τα ψωμιά της…". Aυτό θα έπρεπε να μας βάλει σε σκέψεις...Πρόκειται για φοβερή φράση του Γέροντα, που όντως θα όφειλε να μας προβληματίσει πάρα πολύ, ειδικά δε στους δραματικούς και δύσκολους καιρούς που ζούμε σήμερα, με την παγκόσμια οικονομική κρίση.
Είναι το κράτος-μαριονέτα του διεθνούς ιουδαϊσμού η ΕΕ.
Δείτε το video!!!





http://ixthis-12.blogspot.gr/2014/05/video_16.html

3 σχόλια:

  1. Επιπρόσθετα: Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης σὲ μακρὸ ἄρθρο του στὸ περιοδικό του, έγραφε: ὅτι ἡ ΕΟΚ εἶναι σὰν ἕνα «μεταξωτὸ σάκκο, μοιάζει ὄμορφος ἀπ᾽ ἔξω ἀλλὰ ποὺ μέσα του κρύβει κακὰ ποὺ προκαλοῦν ἀηδεία καὶ ἐμετό». Χαρακτηρίζει τὴν ΕΟΚ φωλιὰ ἀντιχριστιανισμοῦ καὶ ὑποστηρίζει ὅτι θὰ μεταρέψῃ τὴν Ἐλλάδα «σὲ διεθνὲς πορνεῖο». Τὸ ἄρθρο καταλήγει: «Καλύτερα φτωχοὶ μὲ τὸ Χριστὸ στὸ πλευρό μας, παρὰ πλούσιοι μὲ τὸ διάβολο».

    Τελικά καταντήσαμε και φτωχοί και δούλοι και με τον διάβολο, όλα αυτά μέσα σε 10 χρόνια από την είσοδο μας στην ΕΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑ

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Αληθώς Ανέστη αδέλφια μας,
      και εμείς από την δικιά μας πλευρά σας ευχαριστούμε για το πολύ όμορφο ιστολόγιο σας, την ανιδιοτελή προσφορά σας στην κοινωνία, αλλά και για την αμοιβαία συνεργασία, αφού και εμείς ανεβάζουμε άρθρα σας στην δικιά μας ιστοσελίδα. Ο Θεός να είναι πάντα μαζί σας.

      Διαγραφή