Κυριακή, Μαΐου 11, 2014

H “ΕΤΕΡΟΦΟΒΙΑ” ΤΩΝ “ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ” ΚΙΝΑΙΔΩΝ







Φανταζόμαστε θα προβλημάτισε αρκετούς αναγνώστες και αναγνώστριες μας, το χθεσινό σύνθετο φωτογραφικό δημοσίευμα και ανάρτηση μας με τίτλο «ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ “ΟΜΟΦΟΒΙΑ”»;
Μας λένε οι σοφοί άνθρωποι ότι 1 φωτογραφία= Χίλιες λέξεις…!
Εμείς σκόπιμα, σας παραθέσαμε 6 φωτογραφίες και ένα βίντεο για φιλοσοφικό συγκριτισμό, απλά μαθηματικά θεωρούμε ότι, όλοι μας γνωρίζουμε, ας βγάλουμε τότε την σούμα. Ας προβληματιστείτε παρακαλώ  φίλοι μας αναγνώστες και με τους εξής διαλόγους, τους οποίους, κάποιο καλό «ταχυδρομικό περιστεράκι», μας τους απέστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας!
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που προβλημάτισαν αλλά και ενόχλησαν τα άρθρα μας, και γίναμε έτσι η αιτία και αφορμή «σκανδαλισμού», πολλών «ομοιοπαθών» συμπολιτών και συνανθρώπων μας! Διαβάζοντας κανείς τους πιο κάτω διαλόγους, θα αντιληφθεί περίτρανα την «ετεροφοβική» ανασφάλειά τους, και σίγουρα δεν το εννοώ απόλυτα και μόνο με την έννοια της ετεροφυλοφιλίας, αλλά, το εννοώ κυρίως, και με την φοβία του  ετέρου-πλησίον και  συνανθρώπου τους, μα πρώτιστα, στις διαφορετικές (ετερογενείς) απόψεις και γνώμες του, αλλά και την μανική εκδικητικότητα τους κατά των διαφορετικών, ετερογενών και “ετερόδοξων” επιστημονικών απόψεων (εν αντιθέσει πάντοτε, με αυτά που φρονούν οι ομοφυλόφιλοι!), απόψεων, με ισχυρά και ακλόνητα επιχειρήματα κατά της ομοφυλοφιλίας, τα οποία εκφράσαμε σε προηγούμενη παρελθοντική σχολιαστική, αρθρογραφία μας τα οποία αξίζει να μελετήσετε!
Ωστόσο και πάλιν, χαιρόμαστε χαράν μεγάλη, που για ακόμη μία φορά το ΠΑ.Χ.Ο.Κ (Παγκύπριο Χριστιανικό Ορθόδοξο Κίνημα ο Άγιος Νίκων ο Μετανοείτε), θα σύρει πρώτο τον χορό της ειρηνικής διαμαρτυρίας, το οποίο προσκαλεί και μας καλεί με δημόσιο μήνυμα και ανακοινωθέν πάντες τους Χριστιανούς εν Κύπρω, για μία πνευματική επανάσταση αλλά και ανάσταση μας, από τον τάφο της αδιαφορίας και απραξίας μας, σε τέτοια ακανθώδη ζητήματα!
Εξάλλου, έχει αποδείξει το ΠΑ.Χ.Ο.Κ  και κατά το παρελθόν την ισχυρή δράση του, με τις ποικίλες έντονες και ηχηρές διαμαρτυρίες του, έχει αποδείξει περίτρανα ότι είναι  ασυμβίβαστο σε θέματα πίστεως, και εθνικών θεμάτων και, ουδείς μπορεί να το φιμώσει, δι΄ευχών των αγίων Πατέρων μας!
Πράγμα το οποίο ενοχλεί, ασφαλέστατα, «πολλούς και διάφορους», οι οποίοι, θα το ήθελαν κάτω από την εξουσία τους. Επίσης μην ξεχνάμε, ότι τα τελευταία σχεδόν 17 χρόνια το ΠΑ.Χ.Ο.Κ έχει διαδραματίσει και διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο και λόγο στην Εκκλησιαστική Ιστορία της Κύπρου ενώ, έχει μετατραπεί από ένα απλό Χριστιανικό Ορθόδοξο Κίνημα, σε δυναμικό εκκλησιαστικό θεσμό πλέον, ο οποίος, «ανεβοκατεβάζει» Ιεράρχες στους εκάστοτε υποψήφιους θρόνους! Φυσικά εμείς, τα απλά μέλη του, δεν ξεχνάμε την ιστορική πορεία και διαδρομή του, ας φροντίσουν τότε οι «υψηλά ιστάμενοι» στους θρόνους και δή, η «διοικούσα Εκκλησία» μας, να μην το παραγνωρίσει ποτέ της διότι και ο Γολιάθ υποτίμησε την δύναμη του Δαβίδ και όλοι μας γνωρίζουμε την κατάληξη του πρώτου…!
Κάτι θα γνώριζε φαίνεται, ο μακαριστός και αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ο Α΄, όταν με την Αρχιεπισκοπική ερυθρά υπογραφή του, υπέγραψε την ίδρυση και δημιουργία, αυτού του ρωμαλέου εν Κύπρω, Χριστιανικού Ορθοδόξου Κινήματος!
Παρακαλούμεν άπαντες τους αρμόδιους φορείς, όπως συνταχθούν με το ΠΑ.Χ.Ο.Κ. και αντιδράσουν δυναμικά, όλοι μαζί, μία γροθιά, στις 31 Μαΐου, προς προάσπιση των δικαιωμάτων των μη ομοφυλόφιλων ατόμων, τα οποία δικαιώματα όλων εμάς καταπατούνται αδυσώπητα, ελέω διεθνούς, «ομοφυλοφιλικής χούντας»! Να διαμαρτυρηθούμε, κατά της ανωμάλου και παρά-φύσην ενεργείας των, η οποία συγκεκριμένη άστοχη ενέργεια, των “GAY PRIDE”,  «κλονίζει» με εωσφορική αλαζονεία αλλά συνάμα και, μηδενίζει δαιμονικά, τόσο τον δημιουργικό Ιερό θεσμό της συζυγίας, όσο και τα Θεανθρώπινα Μυστηριακά θεμέλια αυτού, του ευλογημένου γάμου και της αναστάσιμης θεόσδοτης τεκνογονίας (μια και αυτή είναι θεό-λογικά ένα από τα αντίδοτα του θανάτου!). Έχουμε χρέος να διαμαρτυρηθούμε διότι, η ομοφυλοφιλία, έχει το θράσος και την αναισχυντία να παρελαύνει ως νέος Αττίλας στην ημικατεχόμενη πρωτεύουσα μας, μαγαρίζοντας τα άγια χώματα της νήσου των Αγίων μας! Ασφαλέστατα και οι ομοφυλόφιλοι έχουν δικαιώματα ως άνθρωποι, είναι όμως δικαίωμα τους να επιβάλλουν «λιμπιστικά-λομπιστικά» τις απόψεις και ενέργειές τους, με την άκρατη ασυδοσία και την δημόσια εξευτέλιση των χρηστών ηθών, θεσμών και εθίμων της παραδοσιακής κοινωνίας μας;
Μπήκε κανείς στο σπίτι τους και δη στα κρεβάτια των και τους εμπόδισε να διαπράξουν τα όσα ακατανόμαστα και παρά την φύσην διαπράττουν;

Βάσει ποιάς ανθρωπιστικής αρχής τότε, έχουν δικαίωμα να προσβάλλουν την ανθρώπινη ουσία, το ανθρώπινο είδος, την ανθρώπινη φύση και υπόστασή μας;
Εάν υπάρχει τέτοια «ανθρωπιστική αρχή» και «ανθρωπιστικός νόμος» παρακαλώ πολύ, διαγράψτε μας από τα ανθρώπινα όντα, και μεταγράψτε μας στην κλασική μυθοδαρβινική λίστα ως πιθηκανθρώπους, διότι στην ζωή μας, ακόμα να δούμε εν ιδίοις όμασιν, πιθηκάνθρωπο να «πλαγιάζει» με πιθηκάνθρωπο, μια και δεν υφίσταται τέτοιο είδος αποδεδειγμένα επιστημονικά! Στην περίπτωση όμως της ομοφυλοφιλίας δεν ξέρω αν κάνει να προσβάλλουμε τα καημένα ζωάκια, διότι ότι και να πράττουνε αυτά, δικαιολογούνται σε υπερθετικό βαθμό μια και είναι ά-λογα όντα, άνευ λογικής και λόγου, ενώ στους ομοφυλόφιλους συνανθρώπους μας, και λογική υπάρχει αλλά και λόγος, πράγματα τα οποία, θέλουνε και διαστρέφουνε, με ελευθέρα επιλογή τους, με απόλυτη αυτεξουσιότητα και με προσωπικό σεξουαλικό προσανατολισμό, η σάρκα οδηγεί την ψυχή τους και όχι η ψυχή την σάρκα, δηλαδή η ψυχή γίνεται δούλα του σαρκίου και των αδυναμιών αυτού, φυσικά αυτό το τελευταίο, είναι κλασικό συμπέρασμα φωτισμένων ψυχοθεραπευτών κατά απάντων των αστοχιών, αδυναμιών και παθών μας! Το πρόβλημα δηλαδή είναι, ο συσκοτισμένος νους μας, η σκοτισμένη καρδία μας, και η εθελούσια διαστροφή των ψυχικών δυνάμεων μας, λόγω της προπατορικής αλλά και κάθε μεταπατορικής προσωπικής πτώσεως και αστοχίας(=αμαρτίας) μας!
Μία  διεθνώς θλιβερή μειοψηφία συνανθρώπων μας, προσπαθούν με όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, να μας εξαπατήσουν, να μας «κατηχήσουν» αλλά και να μας μυήσουν «πιθηκίστηκα» προς τον δρόμο της ανωμαλίας και του κιναιδισμού!
Η ομοφυλοφιλική προπαγάνδα και η «ομοφυλο-κατηχητική» πρέπει να λάβει ένα άδοξο τέλος, υπό την μαζική κινητοποίηση, αντίσταση και φυσιολογική αντίδραση απάντων των ατόμων, μη ομοφυλοφίλων, κατά της ανωμάλου ομοφυλοφιλίας η οποία οδηγεί και στην παιδοφιλία.
Εάν κάποιοι ομοφυλόφιλοι, κατανοούν την κατάντια του «φεστιβάλ υπερηφάνειας», μπορούνε, πολύ ευχαρίστως να στηρίξουνε τις αντί-ομοφυλοφιλικές ενέργειες και διαμαρτυρίες μας, με την φυσική διακριτική παρουσία και συμπαράστασή τους!
Καλούμε πάντες τους ομοφυλόφιλους Κύπριους αδελφούς μας, να προβληματιστούν διπλά και τρίδιπλα για τις συνέπειες των άστοχων ενεργειών τους, και να μην παρελάσουν την «ιδιαιτερότητά» τους όπως και να μην παρασυρθούν  από την διεθνή ομοφυλοφιλική προπαγάνδα των διεθνών σκοτεινών λόμπι. Προστατέψτε τους εαυτούς σας, μην τους εκθέσετε, μην γίνετε περίγελοι παγκοσμίως από ένα γινάτι…, διότι, το γινάτι φκάλει(βγάζει) μάτι!
Αλήθεια, η Ιερά Σύνοδος της Κύπρου, οι άγιοι Συνοδικοί, οι άγιοι Μητροπολίτες(=επίσκοποι;) αλλά και οι σεβαστοί χωρεπίσκοποι και θεοφιλέστατοι, οι άγιοι ηγούμενοι και ηγουμένισσες με τις συνοδείες αυτών, των πολλών Κυπριακών μοναστηριών  τι πράττουν, τι λένε, τι εκφράζουν επί του θέματος;
Μπορούνε άραγε να εκφραστούν ή μήπως ήπιανε το «αμίλητο νερό»;
Οι άγιοι Αρχιμανδρίτες και Πρωτοπρεσβύτεροι και λοιποί κληρικοί στον κόσμο;
Προσευχή και «άγιος ο Θεός»;
Καλά το «άκτιστο Φώς» τους, διαλείμματα δεν κάνει;
Οι τρανοί «μεγαλόσχημοι-χαρισματούχοι-ακτιστοφωτίτες»;
Θα αρχίσω, μα τον Θεό, να προσεύχομαι να τους δίνει,  λιγότερες «κτιστοάκτιστες φωταδιστικές» εμπειρίες, για να προλαβαίνουν οι πολυάσχολοι ετούτοι άγιοι ποιμένες μας, να γίνονται και μπροστάρηδες σε αγώνες πίστεως και ήθους!
Μία αγιοπνευματική, στρατηγική τακτική, των Μεγάλων αγίων Θεοφόρων Πατέρων (και όχι παίξε γέλασε… (π)ατέρων!) ανά τους αιώνες, ήτο να εξέρχονται από τα ησυχαστήρια, ασκηταρειά, μοναστήρια, και σπηλιές των, και να διαμαρτύρονται μαζί με τον λαό του Θεού στις πόλεις για μείζονα ζητήματα πίστεως και ήθους! Πράγμα και γεγονός το οποίο προσβάλει ακαριαία, την «απαθή εμπαθή» στάση πολλών ρασοφόρων όλων των επιπέδων!
Κατά το παρελθόν στην Κύπρο, μας απέδειξαν ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ποιοι γέροντες, κληρικοί, μοναχοί αλλά και λαϊκοί ακολουθούσαν ετούτην την αγιοπνευματική ευλογημένη αντίσταση και αντίδραση, ακόμα μία φορά, δίνεται η ευκαιρία της δοκιμασίας, σε όλους μας, πατέρες, μητέρες και αδελφούς/ες  μας, ίσως έτσι, κερδίσουν την βαθύτερη εμπιστοσύνη του λαού μια και η «ποιμένουσα Εκκλησία» έχει συμβιβαστεί, βάσει πληροφοριών, με τον “Καίσαρα”, ελέω ξένων «κέντρων» και πρεσβειών, αλήθεια, ως πότε θα είμαστε δουλόφρονες, Ραγιάδες και Γραικύλοι;
Π.Ν.
ΠΗΓΗ: ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΛΟΓΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ “ΕΤΕΡΟΦΟΒΙΚΟΙ” ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ FACEBOOK
Please submit this to report hate speech (ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ) of the blog that says (μεταξυ αλλων):
"Έτσι αγαπητοί φίλοι/ες και «ερμαφρόδιτοι», προκύπτουν τα εξής ψυχιατρικά και λογικά ρητορικά ερωτήματα:
1ον Οι ομοφυλόφιλοι έχουν ή δεν έχουν φαντασιώσεις (με ανήλικα παιδάκια!), ή και ορμές και συμπεριφορές που αφορούν μη ανθρώπινα αντικείμενα ;
Εδώ η κοινή λογική λέει, ότι άπαντες σχεδόν οι μη ομοφυλόφιλοι φέρουν τέτοιες φαντασιώσεις, ορμές και συμπεριφορές πολύ ειδικά στην προεφηβεία και εφηβική ζωή, πολλώ δε μάλλον στην ενήλικη ζωή και δεί στους ομοφυλόφιλους!"
" Έχουμε το ψυχιατρικό δικαίωμα αλλά και το νομικό, να παρασέρνουμε στις προσωπικές ανώμαλες φαντασιοπληξίες μας μικρά ανήλικα παιδάκια, και εννοώ όχι σε σεξουαλικές πράξεις αλλά κυρίως, συμμετοχές, σε κιναιδίστικα φεστιβάλ;
Δεν είναι αυτό, ένα ανεγκέφαλο και αποτρόπαιο-εγκληματικό σενάριο ομοφυλόφιλων, ενηλίκων «μειωμένης ευθύνης», και εννοώ ψυχοσωματικής και διανοητικής «ανεύθυνης ευθύνης» των ενηλίκων κατά των ανήλικων ατόμων, τα οποία παιδιά, είναι οντολογικά άνθρωποι μειωμένης ευθύνης;"
<p>Blogger strongly believes in freedom of speech. We believe that having a variety of perspectives is an important part of what makes blogs such an exciting and diverse medium. With that said, there
·         Αρέσει σε 4 άτομα.
·         Ifigenia Georgiou and another one who says "Αλλά, να γλεντήσουμε και να ξεφαντώσουμε στους Κυπριακούς δρόμους στους ρυθμούς του “Cyprus Gay Pride”, τουτέστιν ελληνιστί: Κυπριακό Φεστιβάλ Ανωμαλίας και Κιναιδισμού! Τουτέστιν «οθωμανοκυπριστί»: Τζιπριακό παναϊρι πουσλικκιού! ΤΟ ΠΑΝΑΪΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΡΟΠΗΣ" Report here:https://support.google.com/blogger/answer/82111...
·         Ifigenia Georgiou Stavros!!
·         Fudou Akira Συγνώμη, που τα διάβασες αυτά;...
Ποιος είναι, τώρα, ο αληθινός θεολόγος; Θεολόγος είναι μόνον εκείνος που διάβασε πολλά θεολογικά βιβλία και είναι ενημερωμένος επάνω στην σχετική βιβλιογραφία; Αυτός όμως μοιάζει με έναν μικροβιολόγο π.χ. που διάβασε μεν πολλά βιβλία επάνω στην επιστήμη του, αλλά δεν χρησιμοποίησε ποτέ ένα μικροσκόπ…
Χῶρα τοῦ Ζῶντος Θεοῦ ἡμῶν Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ καί τῆς Παναχράντου Αὐτοῦ Μητρός Ὑπεραγίας Θεοτόκου
·         Ifigenia Georgiou The report button in on the top of the page where it says "More"/"perissotera" (if in Greek)
·         Margarita Kapsou Haha! They are so funny!!!
·         Ifigenia Georgiou Διακρινετε και σεις μια απελπισια και μια υστατη (ελπιζω!) προσπαθεια αρνησης του οτι τα πραγματα αλλαζουν και δεν μπορουν να κανουν τιποτα τετοιοι δεινοσαυροι για να επιβιωσουν;
·         Fudou Akira Θα διαφωνήσω μαζί σας. Πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν να αναρτηθούν στις σελίδες των διαφόρων ΛΟΑΔ οργανώσεων απαντήσεις σε διάφορα από τις ανοησίες που γράφονται, παρά να ρίξουμε αυτές τις σελίδες -πράγμα το οποίο θα ήταν άστοχο, αφού είναι θέμα χρόνου οι δημιουργοί τους να φτιάξουν καινούργιες.
·         Ifigenia Georgiou Γιατι να υπαρχει παραπληροφορηση; μπορει καποιο παιδι ψαχνοντας το θεμα να πεσει πρωτα σε αυτες τις σελιδες. Επισης, σπειρουν το μισος, οχι μονο για ΛΟΑΤ ατομα, αλλα και για αλλες εθνικοτητες (το δευτερο μπλογκ).
·         Fudou Akira Δεν είναι θέμα του γιατί. Θα υπάρχει, όπως υπήρχε πάντοτε. Το ζήτημα είναι να υπάρχει και ο σωστός αντίλογος με επιχειρήματα και να είναι προσιτός. Σκοπός, για να το πω απλά, θα πρέπει να είναι να ακουστούν τα ορθά επιχειρήματα περισσότερο από τα μη ορθά.
·         Ifigenia Georgiou Δεν διαφωνησα με το να υπαρχει και η αληθεια κατω, αυτο εννοειται! Απλα τα "επιχειρηματα" τους δεν ειναι καθολου επιχειρηματα, μπορουν ομως να εντυπωσιασουν καποιον που θα τα επαναχρησιμοποιησει για να σπειρει μισος.
·         Ifigenia Georgiou Επισης, δεν ειναι παραγωγικα "επιχειρηματα", ειναι απλα αβασιμα ψευδη.
·         Fudou Akira Και γι' αυτό θα πρέπει να συνταχθούν κείμενα που να απαντούν σε αυτά τα ψεύδη. Θα μπορούσε κάθε ομάδα να αναρτήσει στην ιστοσελίδα της και στα social media που χρησιμοποιεί μια σελίδα "Μύθοι για την ομοφυλοφιλία" που να να ξεκαθαρίζει την πραγματικότητα.
·         Ifigenia Georgiou Συμφωνω σε αυτο!
·         Πέτρος Παπαδόπουλος Νομίζω να στηθεί μια καλή ομάδα από άτομα που είναι γνώστες με το θέμα όπως εσύ Ifigenia Georgiou και Margarita Kapsou και με τον λόγο και να αναρτούν εκεί τι πραγματικά ισχυεί. Συμφωνώ με την Fudou Akira ότι με το απλά να κατεβάσουν τις σελίδες οι ιδιοκτήτες τους θα πεισμώσουν και θα κάνουν καινούργιες
·         Ifigenia Georgiou και μεις παλι ριπορτ! :Ρ
·         Ifigenia Georgiou δεν σε αφηνουν να σχολιασεις αν δεν εγκρινουν πρωτα αυτοι το σχολιο.
·         Πέτρος Παπαδόπουλος αν αρνηθεί να βάλει τα σχόλια σας τότε να τον ξεμπροστιάσετε
·         Πέτρος Παπαδόπουλος τουλάχιστον έχει κα
·         ι δημοκρατικό χαρακτήρα ο τύπος!!! 3) Εάν κάπου, δεν συμφωνείτε σε όσα περιγράφω, πολύ απλά και με επιχειρήματα αναμένω την αντίθετη άποψη σας!
·         Ifigenia Georgiou den xerw, oso tous dinoume simasia k tous lamvanoume ypopsin an tous dinoume axia...
·         Πέτρος Παπαδόπουλος ναι και αυτό, τι να σου πω δεν ξέρω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης. by the way ανέφερε ένα υποψήφιο ευρωβουλευτή που προτίθεται να έρθει στο pride με το παιδί του, ποιός είναι να τον προμοτάρουμε;-)
·         Ifigenia Georgiou den leei "ithopoio"?
·         Ifigenia Georgiou eisagwgika sic
·         Πέτρος Παπαδόπουλος ναι πόσοι ηθοποιοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές υπάρχουνε και μάλιστα να κάνατε τόσο βαρύγδουπη δήλωση και εμείς δεν πήραμε πρέφα;
·         Γιώργης Ρεγγίνος Πέτρο, πάλε προκαλείς με την "πρέφα" αλλά εν θέλω να σε αναστατώσω στην κατάσταση σου, άρα το αφήνω να περάσει...
·         Πέτρος Παπαδόπουλος προφανώς η δήλωση του πέρασε απαρατήρητη από πολλούς και από το internet από ένα σχετικά σχολαστικό scanning που έκανα. Βέβαια εγώ δεν φημίζομαι για την παρατηρητικότητα μου, παρόλα αυτά δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράς Yoryis Regginos είσαι τίποτες η ιερά εξέτασης; και θα το αφήσεις να περάσει; αν σου πω ότι δεν με κόφτει αν κάποιος ή κάποιοι "προκαλούνται" από την δική μου άγνοια. Αν ήξερες και εγώ πόσα πράγματα άφησα και συνεχίζω να αφήνω τόσο καιρό για πολλά άτομα... απλά δεν το κάνω. έχει να κάνει και με την αποδοχή άλλωστε του διαφορετικού.
·         Margarita Kapsou Ifigenia Georgiou reported, speech inciting hate cannot be condoned. I second that responding to such posts gives them credit- there is nothing rational to respond to. I am all for providing accurate sources of information per Petros Papadopoulos suggestion (not in direct response to such posts, but rather as a source of accurate information for people).
·         Margarita Kapsou btw, in a sense I find such sites "fascinating", in the "is-it-for-real-or-a-parody" sort of fascination. It reminded me of the experience when I first stumbled on Elam's website - same visceral reactions. Pou ta vriskeis reIfigenia Georgiou mou?
·         Fudou Akira Δεν είναι δύσκολο, δυστυχώς. Πάρε ένα γνωστό

http://redskywarning.blogspot.gr/2012/02/blog-post_22.html
·         Margarita Kapsou Τούτο πως μπορούμε να το κάμουμε repothttp://agogi.org/agnotita/?page_id=2
·         Fudou Akira Κοίτα τις πηγές που δίνουν... όλες οδηγούν σε pro-lifers, Καθολικές οργανώσεις και λοιπούς παρανοϊκούς των Η.Π.Α.

Η σελίδα δεν είναι
blog, οπότε αμφιβάλλω αν μπορεί να κατέβει. Προσωπικά θα προτιμούσα κάποια καταγγελία γιατί οι τύποι διαδίδουν ανοησίες...


http://apologitikaa.blogspot.gr/2014/05/h.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου