Τετάρτη, Μαρτίου 05, 2014

Συνέλαβαν και κρατούν στα κρατητήρια 79χρονη που υπεβλήθη σε μπάι πας!-Α.Γεωργιάδης: Η χειρουργημένη μητέρα πρέπει να κρατηθεί, ο νόμος δεν κάνει εξαιρέσεις



 Προς επερχόμενα Λαϊκά Δικαστήρια:
Αυτό το α@@@ι, δεν θα το κρεμάσετε.
Θα το δώσετε στον ελληνικό λαό, προκειμένου να το υποβάλει στα πιο φρικτα βασανιστήρια.... αλλά δεν θα το σκοτώσει..

Θα πρέπει να βιώσει τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ.

Πόπη Σουφλή
«Εάν η Ελλάδα δεν τα καταφέρει, οι δανειστές θα χάσουν τα λεφτά τους», επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι:«Προσπαθούμε να τους πείσουμε ότιπολλά από αυτά που λένε, δεν μπορούν να γίνουν. Όταν μιλάμε μαζί τους, δεν μπορούμε να μην τους παρουσιάζουμε την πραγματικότητα».


Όπως αναφέρει το defencnet.gr ο αρμόδιος υπουργός Υγείας, όπως είπε, είναι πολύ κουρασμένος, μετά την πολύωρη διαπραγμάτευση. Συμπλήρωσε όμως ότι: «Η έκθεση του ΟΟΣΑ έχει χρήσιμα πράγματα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει πολλά χρόνια αλλά δεν γίνεται να εφαρμόσουμε 100% αυτά που λέει». Ξεκαθάρισε όμως ότι παρά την εμπλοκή που υπήρξε, «Παραμένω εξαιρετικά αισιόδοξος ότι θα επιτευχθεί συμφωνία και θα γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει».

Και τόνισε ότι «στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, δεν κάνουμε ό,τι μας λένε, είναι μια επίπονη διαδικασία». «Δεν έχω θεοποιήσει την τρόικα αλλά ούτε έχω δαιμονοποιήσει την τρόικα», συμπλήρωσε.
Αναφέρθηκε όμως και στην καταγγελία ότι 79χρονη χειρουργημένη κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, λέγοντας ότι οι νόμοι δεν εξαιρούν κανέναν. «Η Δικαιοσύνη που δεν είναι τυφλή, θα κάνει τη διάκριση του δικαίου. Ο νομοθέτης όμως δεν μπορεί να μην εξασφαλίσει την είσπραξη των χρωστουμένων».
Και υποστήριξε ότι «το πολιτικό σύστημα είναι αυτό που εξέλεγε ο λαός. Όλοι στην ίδια χώρα ζούμε. Ο λαός εξουσιοδοτούσε αυτούς τους πολιτικούς να κάνουν αυτά».
Ερωτήθηκε όμως και για τη φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» και είπε:«Θα συμφωνούσα αν η φράση είχε διατυπωθεί “όλοι μαζί τα φάγαμε, αλλά δεν φάγαμε το ίδιο”».
attikanea.blogspot.gr
Το πρωτοφανές περιστατικό που κατήγγειλε η τηλεθεάτρια Πηνελόπη Πολυκανδριώτη πριν λίγο στο Extra3 εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση.
Η γυναίκα καταγγέλλει ότι συνελήφθη στη Χαλκίδα (πήγε για έκδοση ταυτότητας καθώς έχασε την
προηγούμενη) και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα η 79χρονη χειρουργηθείσα μητέρα της η οποία πριν λίγες ημέρες υπεβλήθη σε πολλαπλό μπάι πας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα συνελήφθη για χρέη προς τον ΟΑΕΕ ύψους € 5.000,00 με τις προσαυξήσεις ενώ καθαρό χρέος όπως ειπώθηκε είναι το ποσό των € 900,00 μολονότι η ίδια είναι συνταξιούχος του ταμείου από το 1990!Η γυναίκα είχε δικαστεί και καταδικαστεί ερήμην της αλλά η απόφαση ουδέποτε της κοινοποιήθηκε.
Άξια αναφοράς και η πληροφορία ότι το αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας επικοινώνησε με τον εισαγγελέα ενημερώνοντας για την υγεία της γυναίκας ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ όπως δήλωσε η κόρη της γυναίκας. Προφανώς τη θεωρεί επικίνδυνη διαφυγής...!
Όλοι βγαίνουν με εγγυήσεις, όλοι την κοπανάνε μετά από άδεια, άλλοι την έχουν κάνει στο εξωτερικό ανενόχλητοι (πχ στο Μόναχο) και η δικαιοσύνη εξαντλεί την αυστηρότητά της σε μια απλή γυναίκα...
freepen

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/79_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου