Πέμπτη, Ιανουαρίου 09, 2014

ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 53 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
Συγκεκριμένα στις 13/12/2012 στο EUROGROUP συμφωνήθηκε να δοθούν τα λεφτά στην Ελλάδα φτάνει να πάρουμε τα συστήματα με το 666.
Δυστυχώς οι κυβερνώντες πολιτικοί συναίνεσαν για ακόμα μια φορά στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης του Αντίχριστου , και έτσι θα πάρουμε και την επόμενη δόση των περίπου 50 + Δις ευρώ με αντάλλαγμα την ψυχή μας , αφού ένας από τους όρους εκταμίευσης της δόσης είναι και η σταδιακή κατάργηση του ρευστού χρήματος και η χρήση πιστωτικών η χρεωστικών ηλεκτρονικών καρτών με το 666 κάτι που σημαίνει τον πλήρη αποκλεισμό από τα κοινά όπως είναι η εργασία , η δυνατότητα αγοράς τροφίμων , η πληρωμή λογαριασμών κλπ για όποιον δεν θα παραλάβει αυτές τις πιστωτικές χρεωστικές κάρτες.


ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13…..

“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα Η το όνομα του θηρίου Η τον αριθμό του ονόματός του” Αποκάλυψη 13:16,17.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους επισκέπτες του άρθρου να δουν το βίντεο και να το μεταδώσουν σε όλους τους απανταχού Έλληνες.


http://www.volcanotimes.com/2014/01/53.html#more

4 σχόλια:

 1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. .....ΙΝΑ ΜΗ ΤΙΣΔΥΝΑΤΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΙ Η ΠΩΛΗΣΑΙ ΕΙ ΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: ιγ, 17.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΡΙΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/14

   Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ΄

   αριθμον αριθμος αριθμος
   222 222 222
   666
   EDWARD SNOWDEN JOSEPH
   ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ
   222+222+222=666
   http://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr/

   Διαγραφή