Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

Καρύδης: Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν ο Μητροπολίτης Σεραφείμ

Σφοδρές κατηγορίες κατά του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ εξαπέλυσε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, μετά τις δηλώσεις του περί αφορισμού όσων βουλευτών ψηφίσουν υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.


Ο κ. Καρύδης, αποκάλεσε τον Σεραφείμ «Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν» και τον κάλεσε «να ρίξει τους τόνους και να αλλάξει θέση όπως έκανε και με το θέμα της Χρυσής Αυγής, όπου έκανε μηνύσεις μαζί με τους Χρυσαυγίτες βουλευτές για τη θεατρική παράσταση στο Βοτανικό, ενώ στη συνέχεια έκανε πίσω και κατήγγειλε τη ΧΑ».

Παράλληλα, ο κ. Καρύδης επισήμανε επίσης ότι η ΝΔ υπαναχώρησε στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης, ανακοινώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει την τροπολογία υπέρ της επέκτασης του συμφώνου και στα ομόφυλα ζευγάρια εντός της ημέρας.


Σημείωση ΟΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ: Κι εσύ Καρύδη είσαι ένας ηλίθιος βλάκας που νομιμοποιείς ηθικά, κυρίως και πρώτα, την ανωμαλία της φύσης και την ασθένεια της ψυχής. Γιατί μην μας πεις πως είναι μέσα στα πλαίσια της φυσικής ομαλότητας το αρσενικό να πηγαίνει με αρσενικό, άρα και ποιός ο λόγος να δημιουργήσει η φύση δύο και όχι ένα φύλο. Ούτε πως δηλώνει ψυχική υγεία και εσωτερική στιβαρότητα όταν το αρσενικό δεν αναζητά την θυληκή έκφραση των ψυχοπνευματικών αρχετύπων για πλήρωση και ολοκλήρωση του Προσώπου. Συμπέρασμα: Καρύδη είσαι ένας ηλίθιος βλάκας και μισός μάλιστα, ούτε καν ολόκληρος βλάκας.










Read more: http://www.osiaefxi.com/2013/11/blog-post_5103.html#ixzz2m4ALzYKu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου