Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2013

Σε μήνυση κατά της ανακρίτριας Πεδιαδίτη, προχωρά η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συμπαράσταση και ενεργοποίηση των Ελλήνων, ζήτησε η σύγχρονη Μπουμπουλίνα!
Με μηνύσεις θα απαντήσει η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ κατά της ανακρίτριας Ελένης Πεδιαδίτη για το  πόρισμα - μαϊμού που εξέδωσε αθωώνοντας τον ποινικά διωκώμενο  για σωρεία κακουργημάτων πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.
"Δεν μου έβγαινε να τον κατηγορήσω"! είπε η ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη, στην κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ!


Από ποιούς πήρε εντολές η κυρία Πεδιάδίτη; Γιατί ηλίθια, δεν είναι. Ούτε ανεπαρκής στην δουλειά της μπορεί να  είναι, γιατί δεν θα γινόταν ανακρίτρια.
Άρα, ΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΝΑ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ;
ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, ΝΑ... ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΕΠΟΝΗ - ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ;

Η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, στο βίβντεο που ακολουθεί, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, έθεσε καίρια ερωτήματα, και ζήτησε από τον ελληνικό λαό, να στηρίξει την προσπάθεια αποκάλυψης των ενόχων και να προβεί με επιστολές προς τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, ζητώντας του, να αποστελεί η υπόθεση στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ του ΕΦΕΤΕΙΟΥ.

Είναι ευκαιρία, να αποδείξουμε κι εμείς ως πολίτες, ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την διερεύνηση του σκανδάλου, που έβαλε τη χώρα μας στο Μνημόνιο και τον ελληνικό λαό στο.. κρεββάτι του Προκρούστη.

Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, πρέπει να νοιώσουν ότι ο αγώνας τους για την σωτηρία της πατρίδας μας, δεν θα πάει χαμένος.
ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ!

Πόπη Σουφλή
...








1 σχόλιο: