Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2013

ΣΤΗΝ 'ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ' ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΛΑΙΝ ΝΤΕΛΟΝ! ΟΤΑΝ "ΤΑ ΨΕΛΝΕΙΣ" ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΣΟΥ ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...


ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ! ΔΕΧΕΤΑΙ
ΤΩΡΑ "ΜΑΝΙΩΔΗ"  ΕΠΙΘΕΣΗ "ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ"...

Στήν ‘μαύρη λίστα’! Εκεί «μέσα», ανήκει το όνομα, όποιου ατόμου, «έκανε το τεράστιο λάθος», να έχει σήμερα το θάρρος της γνώμης του, ΑΝΟΙΚΤΑ και ασφαλώς απροσποίητα...(Διαβάστε την είδηση απο τα γαλλικά ΜΜΕ, που εδώ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ σχεδόν, απο παντού, όσες δε «φυλλάδες» εδώ έγραψαν ‘τρείς γραμμές’, ήταν για να κάνουν σφοδρή επίθεση μόνον!)
 


Αυτήν την ‘τύχη’, είχε προσφάτως, όπως σας είχαμε ενημερώσει φίλοι αναγνώστες της ‘Εθνικής Εταιρείας’, η διάσημη πλέον αθλήτρια του στίβου, η Ρωσίδα Γιελένα Ισινμπάγιεβα, ενώ τώρα ήλθε «να της κάνει παρέα» για το ίδιο ακριβώς ζήτημα, ένας επίσης διάσημος, αυτήν την φορά του κινηματογράφου, ο Γάλλος Αλαίν Ντελόν, ήδη στα 77 του χρόνια! (Όταν δεν γίνεσαι ‘νεοεποχίτης’, όταν δεν αυτοισοπεδώνεσαι επειδή έτσι ΜΟΝΟΝ θα «βρίσκεσαι στον αφρό», τότε οι απανταχού υποστηρικτές (ΚΑΙ) των ομοφυλοφίλων, σε περιμένουν «στην γωνία», με άγριες διαθέσεις...).
Τί είπε ο συμπαθής Αλαίν Ντελόν, το μεγάλο ‘αστέρι’ του γαλλικού κινηματογράφου για πολλές δεκαετίες; Κατηγορείται απο τον «καθεστωτικό» τύπο της Γαλλίας, ότι προχώρησε λέει σε «ομοφοβικό παραλήρημα»(!!!), επειδή ο άνθρωπος δήλωσε, πώς «η ομοφυλοφιλία πάει κόντρα στην φύση»! Δηλαδή, ‘ψέμματα’ είπε; Τί το ασυνήθιστο ή περίεργο διετύπωσε; Αυτά, ειπώθηκαν, ενώ ήταν καλεσμένος σε ‘πάνελ’ της δημοφιλούς στην Γαλλία τηλεοπτικής εκπομπής “C a vous” του καναλιού “France 5”, όπου με θάρρος, τοποθετήθηκε ΕΥΘΕΩΣ, για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ‘ζευγαριών’!
«Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν υπάρχουν πιά διαφορές, δεν υπάρχει πιά σεβασμός! Δέν έχω κάτι με τους ‘γκέϊ’ που τα βρίσκουν, όμως εμείς οι άνδρες είμαστε φτιαγμένοι για να αγαπούμε τις γυναίκες»! Πιό σαφής και ξεκάθαρος, δεν γινόταν! Ο Αλαίν Ντελόν δεν απέκρυψε ποτέ του, τις ανοικτές αντιρρήσεις που είχε με το ζήτημα αυτό, ΔΗΜΟΣΙΩΣ! Επίσης προσφάτως, σε συνέντευξή του στην μεγάλης κυκλοφορίας γαλλική εφημερίδα “Figaro”, είχε τονίσει πώς, «αδιαφορώ παντελώς για τους ομοφυλοφίλους, παρ΄όλα αυτά δεν συμφωνώ με τα ομόφυλα ζευγάρια, να υιοθετούν παιδιά και συμπλήρωσε, πώς παρά το γεγονός ότι πολλοί του λένε, να... ‘εκμοντερνισθεί’(!), εκείνος ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΩΣ να δεχθεί την εντελώς λανθασμένη αυτή ‘κατάσταση’, που πάει – άλλως τε – κόντρα και στην φύση...(Το ακούσατε όλα τα... απανταχού "στημμένα" κουφάλογα; Έτσι είναι στο τέλος-τέλος, "νέτα-σκέτα"!)
(Ο πειρασμός είναι πολύ μεγάλος τώρα! Αυτά τα εντελώς ‘θεολογημένα’, εδώ στην σύγχρονη Ελλάδα, δεν ‘βγαίνουν’ να τα διακηρύξουν με παρρησία, όχι οι θεολόγοι καθηγητές Πανεπιστημίων και Λυκείων, αλλά ούτε και οι Αρχιερείς! Τί σας κάνει άγιοι Πατέρες και σεβασμιώτατοι αρχιερείς, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΤΕ να αρθρώσετε λόγο για όλα αυτά τα στρεβλά και ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΘΕΝ; Τί σας «κρατά» το στόμα σας κλειστό; Ή ποιοί; Τί συμβαίνει τελικώς; Και επιτέλους, «ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟ»;)
 
 


                                                                                             «Παπαφλέσσας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου