Τετάρτη, Αυγούστου 07, 2013

Να το διαβάσουν ΟΛΟΙ ! Είναι...δυσεύρετο!

 




Oύτε αυτήν την είδηση, θα την βρείτε εύκολα, όσο και να ..."σκαλίζετε"! Προέρχεται απο τα αγγλικά γήπεδα ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! (Είτε επιμένουν και ακόμα  τρώνε...αριστερό "κουτόχορτο", είτε όχι!)
 



Ένας ποδοσφαιριστής 23 ετών, αραβικής καταγωγής, ονόματι Αχμέντ Βασάρ, παίκτης της ομάδος 'Daneshouse', επειδή έπαιζε σκληρά, εισέπραξε απο τον διαιτητή Ian Fraser, 48 ετών (με 30 χρόνια πείρα στα γήπεδα), κόκκινη κάρτα! Αλλά...

Το τί ΟΧΕΤΟΣ ΑΠΕΙΛΩΝ και "γαλλικών" ακολούθησε δεν περιγράφεται! Ο παίκτης κοιτώντας άγρια τον διαιτητή του είπε ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ, "θα σπάσω κάθε ...κόκκαλο, στο λευκό σου πρόσωπο, ΘΑ ΚΑΨΩ το λευκό σου σπίτι και θα ΣΚΟΤΩΣΩ την γυναίκα σου και τα παιδιά σου"!!!!!!
"Ξέρω που μένεις, θα έρθω και θα βρώ το σπίτι σου"!!!! (Είπατε τίποτε;)



Τον λόγο στην συνέχεια είχε η αστυνομία, που άν δεν πήγαινε προσωπικώς ο διαιτητής να κάνει καταγγελία, δεν θα γινόταν απολύτως τίποτε! ("Καταδικάσθηκε" σε ...2 μήνες φυλάκιση!)
Αυτά τα "τρισχαριτωμένα" συμβαίνουν ΚΑΙ στην Αγγλία, αλλά και σε άλλες "ανεκτικές" μέχρι ανοησίας 'πολυπολιτισμικές' χώρες της Ευρώπης. Αυτές είναι οι συμπεριφορές, η "καλλιέργεια", η "κουλτούρα", το πολιτιστικό "επίπεδο" και το "υπόβαθρο" των κάθε εισβολέων, που μας επιβάλλουν οι πασίγνωστοι πέραν του Ατλαντικού "κύκλοι", ΜΚΟ, "Σύλλογοι", "οργανώσεις" και άλλα "αστέρια", με το στανιό, πρωτίστως στην Ελλάδα μας αλλά και στην Δυτική Ευρώπη, να αλλοιώσουν ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ.

Θα τους "αφήσουμε", ή θα "στηλώσουμε τα πόδια" με πείσμα, ως Έλληνες;
 




ΠΗΓΗ





 


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου