Κυριακή, Ιουλίου 21, 2013

Αυτή είναι αποζημίωση! 504.403 ευρώ!!!


Aμέσως μετά την ορκομωσία της νέας δικομματικής κυβερνήσεως των "πρασινο-ψευτομπλέ" αποχρώσεων, μας "δείχνουνε" συνεχώς στο γυαλί των τηλεοράσεών μας, τον μίστερ Παντελή Καψή! Αφού πάρουμε πρώτα, μπόλικη δόση του ...Βουβουζέλου Μπένυ, με "ολίγη" απο Κουρέλη/ΡΗΜΑΔ, αμέσως μετά είναι ο Παντελής!
Έτσι είπε ο Καψής, αυτό έχει σχεδιάσει για την ΕΡΤ ο Καψής, συνήντησε τους συνδικαλιστές της ΕΡΤ(που τους είπε ο τσίριζα να μήν το κουνήσουν "ρούπι" απο το κτίριό της!) ο Καψής, αμάν πιά με τον κύριο αυτό, που τον "τρώμε"




συνεχώς στην ...'μάπα'! Όπως θυμόμαστε όμως, ο κύριος Παντελής ήταν και επιλογή απο τον υπαγορευμένο έξωθεν "πρωθυπουργό" Παπαδήμο, ως υφυπουργός πάλι, χάρις στις πολύ - πολύ παλαιές του εξαιρετικές σχέσεις - διασυνδέσεις με το βαθύ ΠΑΣΟΚ. "Να είναι καλά" ο Δ.Ο.Λ. για όλα αυτά ασφαλώς...
Ο μπαμπάκας του, ήταν υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου και έμεινε στην ιστορία, όχι τόσο ως δημοσιογράφος - και αυτός! - του συγκροτήματος Λαμπράκη, όσο για την υπογραφή της συμφωνίας των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, που κατά τα... άλλα, θα "έδιωχνε" ο παρλαπίπας Παπανδρέου! (Άς μήν υπενθυμίσουμε απο την δεκαετία του '70, το φιάσκο με τον μπαμπά Καψή, που ακόμα γελάνε όλοι, με το "θαυματουργό" νερό του Καματερού).

Αλλά ο κυρ-Παντελής, ήταν ο "φουκαράς" άνεργος! Ναί, αφού το 2011 και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο μήνα, τον "έδιωξαν" απο το συγκρότημα Λαμπράκη, μετά απο 33 χρόνια 'πιστής' υπηρεσίας! Και πώς θα ζούσε το παιδί; Ολόκληρος Καψής είναι αυτός.
Βεβαίως του κατέβαλαν τότε και μία πολύ "γενναία", πολύ "περιποιημένη", πολύ "παχουλή" αποζημίωση, που κατά τους άσπονδους Νεοδημοκράτες "φίλους του", ήταν ...εξαψήφια!!! Θέλετε να μάθετε το ακριβές ποσό; Να σας το πούμε τότε, αλλά μήν μας κατηγορήσετε πώς σας...αρρωστήσαμε!

Ο κυρ-Παντελής πήρε μία αποζημίωση, της τάξεως των... 504.403 ευρώ !!! 
Αναλογισθείτε τώρα, τις αμέτρητες χιλιάδες ανέργους και απολυμένους, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ! Δέν είναι πρόκληση, που βγάζει μάτι; Ο "φουκαράς" έπρεπε να καταφέρει να "ζήσει"... Σε καλή μεριά κύριε Παντελή! (Και όπως έχει απορία ο "Στόχος", τί έχει άρα γε σπουδάσει, αφού στο βιογραφικό του, μάλλον τα "μασάει" και δεν τα ξεκαθαρίζει!)

 

ΠΗΓΗ

 

 


 

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου