Κυριακή, Ιουνίου 09, 2013

Αναφορά – σοκ από το ινστιτουτο Gatestone: Οι ΗΠΑ βοηθούν την Γερμανία να ανασυστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία!

Αυτά που αποκαλύπτουμε εδώ και χρόνια, τώρα σε άρθρο από τον Robert Kaplan. Από το 1870, η Γερμανία θεωρεί την Οθωμανική αυτοκρατορία ως τον ισχυρότερο σύμμαχο της! Οι ίδιοι οι Τούρκοι ομολογούν την σύνδεση των σφαγών σε Βοσνία, Κόσοβο εως και την ισλαμιστική γενοκτονία γνωστή ως “αραβική άνοιξη”!
Από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, η Γερμανία οργάνωνε “τζιχάντ” σε όλες τις χώρες με μουσουλμανικούς πληθυσμούς που βρισκόταν υπό τον έλεγχο των “εχθρών”. Ρωσία, Βρετανία, Σερβία, Γαλλία.


Πως η Γερμανία συνεχίζει σήμερα αυτό που επεδίωξε και στους δύο παγκόσμιους πολέμους! Ο “αφανής” της ρόλος και η “βρώμικη δουλειά” από αχυρανθρωπους στην Αμερική. Η Γερμανία τωρα τεχνηέντως κρύβει τον ηγετικό της ρόλο και βάζει μπροστά τις ΗΠΑ. Η αποκάλυψη της “μυστικής στήριξης” στους ισλαμοφασίστες της Συρίας.
 Απο την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, την σφαγή των Σέρβων σε Βοσνία και Κοσσυφοπέδιο, μέχρι την “Αραβική άνοιξη”. ΜΚΟ, “ανθρωπιστικές οργανώσεις”, λομπίστες οργανώνουν ένα εφιαλτικό μέλλον με πρόσχημα τον ανθρωπισμό. Το χιτλερικό όραμα φαίνεται να υλοποιείται τον 21ο αιώνα με την βοήθεια της Αμερικής των λομπιστων και της συμμορίας Κλίντον.
ΠΗΓΗ
Το άρθρο του Robert Kaplan στα αγγλικά μπορείτε να το διαβάσετε στο Ολυμπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου