Τρίτη, Μαΐου 21, 2013

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ



Κυρία Γεριτσίδου, 

Στο πνεύμα των αγώνων σας που όλοι στα Κινήματα του συμβ τιμής με τους Αν.Ελλ. σεβόμαστε και εκτιμούμε και με το σκοπό καλλίτερου αγωνιστικού συντονισμού, θα ήθελα να σας καλέσω στην τακτική μας συνέλευση της Δευτέρας 2 Μαίου στις 7 μμ στο κτίριο Καμμένου στην Συγγρού στον μεσόροφο S2.
Θα πρότεινα σαν βασικό μας θέμα συζήτησης την πρόταση Νότη Μαριά για αποχώρηση από την Βουλή και συνάντηση με τους πολίτες στις 31 Μαΐου.






Με εκτίμηση και Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Γιώργος Βαμβακούσης 


Αγαπητέ κ. Βαμβακούση, 

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση σας η οποία με τιμάει επειδή είστε ένας ενεργός Πολίτης ο οποίος απευθύνεται σε εμένα στην προσπάθεια του για επίσπευση της ανατροπής, κάτι που όλοι μας θέλουμε διακαώς.

Όμως, χρειάζεται τεράστια προσοχή για να μην δυναμητίσουμε όλη την δουλειά που έχει γίνει ως τώρα για εγκαθίδρυση της πραγματικής Κυριαρχίας του
συνόλου του Ελληνικού Λαού μέσω ΑμεσοΔημοκρατικών διαδικασιών με μία κίνηση που μπορεί να ανατρέψει τύποις την κυβέρνηση αλλά δεν δύναται να ακυρώσει τις πράξεις της ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ και επί της ουσίας θα ενδυναμώσει την συγκάλυψη η οποία διενεργείται εδώ και σειρά κατ’ ουσίαν αντισυνταγματικών και συνεπώς ακύρων ‘κυβερνήσεων’ και ‘βουλής’, όσον αφορά τις πρακτικές τους της εξόφθαλμης αθέτησης κάθε επιταγής του Συντάγματος.


Τί θέλω να πώ : αυτή την στιγμή και σύμφωνα με την μήνυση μου περί ευρείας και αποδεδειγμένης από τα επίσημα κρατικά στοιχεία και τις επίσημες δηλώσεις αρμοδίων νοθείας κατά τις εκλογές του Ιουνίου 2012, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.


Δεν μπορώ λοιπόν να απευθυνθώ σε κανένα κόμμα εντός βουλής ωσάν να ήταν νομίμως εκλεγέν ώστε να συζητήσουμε τις όποιες δράσεις του διότι μόνο μία δράση θα ήταν νόμιμη και αμφιβάλλω αν ένα συστημικό κόμμα όπως οι ΑΝ.ΕΛ. θα είχε το σθένος να την πράξει, αφ’ ενός. Αφ’ ετέρου, είμαι καθέτως ενάντια στον θεσμό των κομμάτων καθ’ ότι όλα ανεξαιρέτως προωθούν την ολιγαρχία και δυναμιτίζουν την Δημοκρατική έκφραση του Κυρίαρχου Λαού και καταλύουν επί της ουσίας το Δημοκρατικό Πολίτευμα της Χώρας, μέσω πρακτικών κομματικής γραμμής και συμφερόντων και πολλά άλλα, που στην πράξη για τους βουλευτές είναι υπεράνω αυτών του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και της ίδιας της Ελλάδας.


Εν πάση περιπτώσει, επειδή εσείς ως Πολίτης προφανώς θέλετε να διερευνήσετε αυτή την πρόταση των ΑΝ.ΕΛ. περί αποχωρήσεως τους από την βουλή (προφανώς με στόχο πρόκληση νέων εκλογών) θα σας πρότεινα να θέσετε τις εξής ερωτήσεις και να επιδιώξετε ουσιαστική απάντηση και θα κλείσω το γράμμα μου με την δική μου τοποθέτηση επί της προτάσεως Μαριά όπως μου την επικοινωνείτε, και εσείς κρίνετε εάν θέλετε να την θέσετε ενώπιον της συγκεκριμένης συνελεύσεως σας:


1. νέες εκλογές σημαίνουν την επί της ουσίας παραγραφή σειράς αδικημάτων βουλευτών (ακολουθώντας τον ομολογουμένως κατάπτυστο νόμο παραγραφής ειδικά για αυτούς). Πώς θα εξασφαλίσουν την μη απαλλαγή τους;

2. νέες εκλογές χωρίς πρώτα την κάθαρση των παρανόμως δρώντων κομμάτων εξουσίας και χωρίς τον αποκλεισμό λόγω κακουργηματικών πράξεων συγκεκριμένων βουλευτών καριέρας θα σημάνει την επανεκλογή (καθ’ ότι οι διαδικασίες είναι διαβλητότατες και νοθευμένες και δεν αντικατοπτρίζουν την Λαϊκή βούληση) τους σε μία βουλή που θα είναι ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ, με την δυνατότητα και ουσιαστική βεβαιότητα ότι θα εδραιώσουν περαιτέρω στο Σύνταγμα την ασυλία τους και πιθανώς και αυτή συγγενών τους, τραπεζιτών και όποιων άλλων συνεργών τους, χώρια την επίσημη ήδη πρόθεση τους να θέσουν την υποχρέωση προστασίας των παρανόμως και με δική τους αυθαιρεσία (των βουλευτών/κυβερνήσεων) εισαχθέντων εποικιστών-μεταναστών πιο πάνω από την υποχρέωση προστασίας των Ελλήνων, εδραιώνοντας στο Σύνταγμα συνθήκες απαρτχάιντ κατά των Ελλήνων μέσα στην ίδια την Ελλάδα. Πώς θα αποτρέψουν αυτόν τον σαφώς και οφθαλμοφανώς βάσιμο κίνδυνο;

3. Η προκήρυξη εκλογών είναι μία διαδικασία που προϋποθέτει ότι και η απερχόμενη κυβέρνηση είναι νόμιμη και οι διαδικασίες που θα αναδείξουν την επόμενη είναι έγκυρες και όλα βαίνουν καλώς, κάτι που δεν συμβαίνει στην δική μας περίπτωση αλλά θα έχουμε μία παράνομη κυβέρνηση να αναγνωρίζεται κατά την ‘πτώση’ της ως νόμιμη ιδίως εάν πέσει όχι λόγω της παρανομίας και ακυρότητας της αλλά λόγω ‘διαφωνίας’ βουλευτών άλλου κόμματος οι οποίοι επίσης παριστάνουν τους έγκυρους ενώ είναι παρανόμως εκλεγέντες. Πώς θα προκαλέσουν εκλογές όπου η απερχόμενη κυβέρνηση δεν θα αναγνωρίζεται εμπράκτως ως νόμιμη με όλες τις προστασίες που απορρέουν από αυτό; (μία παράνομη πραξικοπηματική κυβέρνηση όπως η παρούσα δεν καλύπτεται από το άρθρο 86Σ και όποιο άλλο περί ασυλίας/κυβερνητικών πράξεων, κλπ και ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ).


Εάν οι ΑΝ. ΕΛ. θέλουν να αποχωρήσουν από την βουλή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ/ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥ 1975 ΠΕΡΙ ΤΗΣ «ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΟΣ» ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ.


Η καταστροφή που έγινε και συνεχίζει να γίνεται στην Ελλάδα και στους Έλληνες από τουλάχιστον τις τελευταίες κυβερνήσεις από το 2005 και μετά, αν όχι νωρίτερα από το 1999, δεν διορθώνεται με μία ‘πτώση’ κυβερνήσεως και νέες εκλογές-παρωδία-κοροϊδία, αλλά με παραπομπή όλων των υπευθύνων και πλήρεις αποζημιώσεις, κάτι που αμφιβάλλω βασίμως ότι είναι έτοιμος ο κάθε κομματάρχης να ψελλίσει καν πόσο μάλλον να επιβάλλει.


Νέες εκλογές απλώς θα κάνουν δυνατή την περιθωριοποίηση των απαιτήσεων του Λαού.



Η επαναφορά της νομιμότητας ειρηνικά μπορεί να ξεκινήσει ως εξής:

Α. να καταγγείλουν οι βουλευτές ότι υπάρχει βάσιμη απόδειξη ύπαρξης νοθείας και άρα παρανομίας κυβερνήσεως και βουλής και ζήτημα ακυρότητας κάθε πράξεως της κυβερνήσεως και νομοθετήματος της βουλής.

Β. εκλογές δεν μπορούν να γίνουν όσο υπάρχουν οι μηχανισμοί και οι συνθήκες νοθείας που έχω καταγγείλει ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ. Δηλαδή, παρεμβολή ιδιωτών τύπου εταιρειών όπως η singular logic και επισκόπηση από άτομα με συμφέρον πελατειακών σχέσεων (όπως η περίπτωση της καλπονοθείας υπό δικαστικού αντιπροσώπου) που λόγω εξαρτημένης από τους νικητές των εκλογών θέσεως έχουν συμφέρον νοθείας και υφαρπαγής των εκλογών (όπως π.χ. υπάλληλοι υπουργείων, δήμων και δικαστικοί) δεν μπορεί να υπάρξει.

Γ. Αντιθέτως, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ με επίκληση του νομικού πλαισίου περί ανωτέρας βίας να βγεί κυβέρνηση κληρωτή από τον Λαό η οποία θα επιφορτισθεί μόνο με την διεξαγωγή Δημοψηφισμάτων ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ και θα οδηγήσουν στην παραπομπή των ενόχων πολιτικών, την αποκατάσταση των ζημιών/βλαβών, κλπ ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε να βγαίνουμε από τον φαύλο κύκλο.


Όπως καταλαβαίνετε στην τωρινή περίσταση δεν μπορούν να εφαρμοστούν οι πάγιες διαδικασίες διότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία θεομηνία (δηλαδή, την επέλαση σειράς αντισυνταγματικών, αντιανθρωπιστικών και ανθελληνικών κυβερνήσεων οι οποίες κυριολεκτικά ξεκλήρισαν την Χώρα για λογαριασμό τρίτων, συγκαλύπτοντας τεράστια εγκλήματα ενώ διαπράττουν και νέα) και όχι μία απλά κακή κυβέρνηση η οποία όμως έχει δράσει μέσα στα Συνταγματικά πλαίσια ή έστω στα Ανθρωπιστικά και φιλΕλληνικά πλαίσια.


Αυτά είχα να σας πω. Σημειωτέον, ότι δεδομένου ότι έχουν παρανόμως και αδιαφανώς εκλεγεί από νοθευμένη διαδικασία θα πρέπει να απαιτηθεί όλα τα κόμματα και τα μέλη της κυβέρνησης να επιστρέψουν κάθε απολαβή/χορηγία/αποζημίωση/κλπ διότι είναι παρανόμως καταβληθείσες και καρπωθείσες.


Αμφιβάλλω πολύ εάν οι ΑΝ.ΕΛ. αποφάσισαν να γίνουν οι πρώτοι που θα βάλουν την ζωή της Ελλάδας και της Δημοκρατίας και του Ελληνικού Λαού πάνω από την ζωή του κόμματος τους, γιατί για να ζήσει η Ελλάδα θα πρέπει να πεθάνει το κόμμα τους μαζί με όλα τα άλλα.


Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς,


Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου


το είδα




<<<     ΕΓΚΛΗΣΗ – ΜΗΝΥΣΗ Της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη του Βρετανικού Μουσείου … 



 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΣΩΡΡΑΣ «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»!    >>>




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου