Δευτέρα, Μαΐου 27, 2013

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΦΓΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.

Ανακούφιση στην οικογένεια... Το πόσο τυχερή στάθηκε η κόρη του τόνισε ο πατέρας της 20χρονης, Παντελής Χάιδος, ο οποίος μιλώντας στα «ΝΕΑ» είπε ότι «ευτυχώς, το παιδί μου γλίτωσε τα χειρότερα, είναι καλά τώρα».

Ο πατέρας της νεαρής περιέγραψε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του, η δευτεροετής στο Τμήμα Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Σπυριδούλα από την Άρτα, βίωσε την επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κέρκυρα.



«Η ίδια μου είπε στο τηλέφωνο τι συνέβη. Ήταν παρέα με τέσσερις-πέντε φίλες της και επέστρεφαν από διασκέδαση με τα πόδια, μιάμιση - δύο παρά τη νύχτα. Ώσπου σε ένα σημείο της διαδρομής οι άλλες κοπέλες ξέμειναν για λίγο πίσω, τότε ήταν που ο Αφγανός τη βρήκε μόνη της και της επιτέθηκε.

Της ζήτησε το πορτοφόλι της και η κόρη μου του το έδωσε αμέσως - μικροποσό είχε μέσα και μερικά έγγραφά της. Και ενώ το πήρε, στη θέα δύο διερχόμενων αυτοκινήτων την ώρα εκείνη, αυτός μάλλον τα έχασε. Θεώρησε ίσως ότι αυτόπτες μάρτυρες θα τον δούνε κι αμέσως πέταξε στον γκρεμό και το πορτοφόλι και την κόρη μου!», είπε ο κ. Χάιδος.
http://mlagananews.blogspot.gr/2013/05/20.html
MAKELEIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου