Τρίτη, Απριλίου 09, 2013

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.


.
Παρακαλώ επείγον!!!!
Στην ΜΕΘ της Κεντρικής Κλινικής, νοσηλεύεται διασωληνωμενη σε κρίσιμη κατάσταση, με βαριες κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις, η 23χρονη Α.Μ.


Η νεαρή κοπέλα, το Σαββατο 06/04, μεταφερθηκε απο τον πατέρα και την αδελφή της, βαρύτατα τραυματισμένη, στον  Ερυθρό Σταυρό. Διαθέσιμο κρεβάτι στην εντατική δεν υπήρχε.Ύστερα απο μεγάλη κινητοποίηση χρηστών του διαδυκτιου, βρέθηκε τελικά κρεβάτι στη ΜΕΘ της Κεντρικής Κλινικής και νωρίς το μεσημέρι η νεαρή κοπέλα, διακομίσθηκε απο τον Ερυθρό. 

Αρχικά, στις καταθέσεις τους στους Αστυνομικούς, οι δικοί της άνθρωποι, είχαν αναφέρει ότι είχαν βρει τη νεαρή κοπέλα τραυματισμένη στο δρόμο λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι της, στην περιοχη της Ν.Μάκρης, όπου μένει και η οικογένεια της.

Ωστόσο κατα τη διερεύνηση της υπόθεσης, και απο το προανακριτικό υλικό που προέκυψε, καθώς και καταθέσεις άλλων προσώπων που ήταν στην περιοχη, οι Αστυνομικοι, εντόπισαν κενά και αντιφάσεις στις καταθέσεις των δυο βασικων μαρτυρων.
Το μεσημερι της ιδιας ημερας, κάλεσαν για συμπληρωματικές καταθέσεις την αδελφή της 23χρονης, καθώς κι ενα φίλο της.

Οι αντιφάσεις, και κενά ταςστα όσα κατεθεσαν, οδήγησαν τους Αστυνομικούς στη σύλληψή τους. Με την κατηγορία της ψευδορκιας, οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 08/04 στον Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε την κρατηση τους, και τους παρέπεμψε αύριο ενώπιον Ανακριτή, ενω άσκησε σε βάρος τους δίωξη για συνεργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Με ενταλμα το οποιο εκδόθηκε, για το βαρύτατα τραυματισμό της 23χρονης, αναζητείται ένα ακόμα άτομο.
 

Συμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατασταση της 23χρονης, χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ενω τα επόμενα 24ωρα εκτιμούν ότι είναι καθοριστικά για την εξέλιξη πορείας της υγείας της.
 

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου