Τρίτη, Απριλίου 09, 2013

Σερβία:Σκότωσε πρώτα τον γιο του και συνέχισε πόρτα-πόρτα τις δολοφονίες!


Σερβία:Σκότωσε πρώτα τον γιο του και συνέχισε πόρτα-πόρτα τις δολοφονίες!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Σερβία από το φρικιαστικό έγκλημα, που σημειώθηκε, σήμερα το πρωί, στο χωριό Βέλικα Ίβαντσα στο δήμο Μλαντένοβατς.Στις πέντε το πρωί, ο εξηντάχρονος Λιούμπισα Μπράνκοβιτς σκότωσε με πιστόλι 13 άτομα - έξι άντρες, έξι γυναίκες και ένα αγοράκι δύο ετών....


Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία, ο δολοφόνος πυροβόλησε και σκότωσε πρώτα το γιo του και μετά τη σύζυγο του, που τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται στην εντατική. Στη συνέχεια, εισέβαλε σε πέντε γειτονικά σπίτια και σκότωσε όλους όσοι βρίσκονταν μέσα. Πρόκειται κυρίως για συγγενικά του πρόσωπα, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μίλοραντ Βέλιοβιτς δήλωσε ότι σχεδόν όλα τα θύματα δολοφονήθηκαν στο κρεβάτι, την ώρα που κοιμόντουσαν. Μεταξύ αυτών ένα ζευγάρι νεαρών και το δίχρονο αγοράκι τους.

Ο κ. Βέλιοβιτς υπέθεσε ότι ο δράστης θα συνέχιζε τις δολοφονίες αν δεν έφτανε η αστυνομία, με δεδομένο ότι μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Παρέμεινε, ωστόσο, ζωντανός και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, ανέφερε ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αστυνομία ειδοποίησε η σύζυγος του δράστη.

Η εκπρόσωπος του κέντρου επειγόντων περιστατικών Νάντα Ματσούρα δήλωσε στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Beta ότι μεταξύ των τραυματιών είναι ο δράστης, η σύζυγός του και μία νεαρή γυναίκα.

«Τα θύματα είναι συγγενείς και γείτονες από πέντε οικογένειες. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα κίνητρα. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με κανέναν γιατί τα σπίτια είναι κλειστά» δήλωσε ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας.

Τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι γείτονες δήλωσαν πως ο δράστης δεν συμπεριφερόταν βίαια και δεν προκαλούσε προβλήματα.

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας, ο δράστης και ο γιος του, πριν από έναν χρόνο έμειναν χωρίς δουλειά. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, ο δράστης το 1991 - '92 συμμετείχε στον πόλεμο στην ανατολική Σλαβονία της Κροατίας.

http://www.epirusblog.gr/2013/04/blog-post_8120.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου