Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2013

ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΤΟ «ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»!!! - ΥΠΟ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!



Τίποτα δεν είναι τυχαίο και πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν είναι γνωστό πως η περίφημη "ελευθερία του λόγου" στο Διαδίκτυο είναι επίπλαστη και ανύπαρκτη: Με αφορμή, λοιπόν, τη χθεσινή εντελώς απροειδοποίητη και απρόκλητη διαγραφή του προφίλ και της ομάδας μας στο Facebook, ψάξαμε λίγο παραπάνω μερικές "περίεργς" επισκέψεις που γίνονταν στην ιστοσελίδα μας τον τελευταίο μήνα.

Με τη βοήθεια ενός χρήσιμου εργαλείου (του Feedjit) που μετράει τις επισκέψεις σε πραγματικό χρόνο, τι ανακαλύψαμε; 


ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥ BLOG ΣΤΟ FACEBOOK, ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α: Το Menlo Park και Palo Alto, αμφότερες στην California! Δείτε τις φωτογραφίες!

"Τυχαίο", θα πει κάποιος: Κι όμως, δεν είναι καθόλου τυχαίο! Διότι σε αυτές τις περιοχές, βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία (νέα και παλιά) του Facebook!!!


Έτσι λοιπόν, το ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ φαίνεται να έχει μπει σε ένα ιδιότυπο καθεστώς παρακολούθησης (!!!) από την εν λόγω πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα όποτε αναρτούμε κάτι σε αυτήν κι έχει σχέση με το ιστολόγιο, να έρχονται ΑΜΕΣΑ, ΕΝΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ (!!!) επισκέπτες από εκεί!!!

Και επίσημα λοιπόν, είμαστε στην ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ της εταιρείας του Mark Zuckerberg!!! ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ!!!

Αποδεικνύεται πως ενοχλούμε! Κι ενοχλούμε πολύ! Κι όχι μόνο τους εγχώριους εχθρούς μας, αλλά και κάποιους...υπερατλαντικούς!!!

Αγαπητοί επισκέπτες από το Menlo Park και το Palo Alto, σας ευχαριστούμε που διαβάζετε με τόση προσήλωση (!!!) τις αναρτήσεις μας! Μπορείτε να συνεχίσετε να ρουφιανεύετε στα αφεντικά σας, δίνοντας τις κατάλληλες αναφορές! Μπορείτε να μας ρίξετε και το νέο μας προφίλ και ομάδα, καθώς και αυτό το ιστολόγιο!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

Φιμώστε μας, αλλά αυτό δεν αρκεί...!       

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου