Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2013

ΑΣΧΗΜΟ ΧΩΣΙΜΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΡ. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε και το «Τσαντίρι» του σήκωσε και πάλι αυλαία.
Παρά το άγχος του ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε με το ίδιο κέφι και την καυστική του σάτιρα να σχολιάζει την πολιτική αλλά και κοινωνική κατάσταση της χώρας.
Η πορεία της τρικομματικής κυβέρνησης, οι δυσκολίες που ζει ο μέσος έλληνας, η ανεργία αλλά και τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα της Ιταλίας μονοπώλησαν το
 
ενδιαφέρον του. "Άρχισε η πτώση του τείχους της Μέρκελ" είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι η η αλλαγή ...στην πολιτική σκηνή της γειτονικής μας χώρας θα σημάνει μεγάλες αλλαγές σε πανευρωπαικό επίπεδο.
Και βέβαια για μια ακόμα φορά οι συνήθεις ύποπτοι της τηλεόρασης αλλά και της πολιτικής.... μπήκαν στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου. Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αλέξης Τσίπρας, Άδωνις Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι πρωταγωνίστησαν και πάλι.
Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και σε σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με την απόφαση του ΕΣΡ να μην προβάλλονται εικόνες εξαθλίωσης.

Ο Λάκης χαρακτήρισε το ΕΣΡ ως Εθνική Στημένη Ραδιοτηλεόραση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η μετάδοση μέρους ρεπορτάζ για την καναδική εταιρεία El Dorado που έχει επενδύσει στη Χαλκιδική.
Καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή του νέου χρόνου βρέθηκαν ο Κώστας Κόκλας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πρώτο Αλ Τσαντίρι ο Αγάθωνας Ιακωβίδης οι Koza Mostra και οι φούστες τους!
Για πρώτη φορά χθες μετά τις 23.00 το ΑλΤσαντίρι έγινε after και μεταφέρθηκε στο διαδίκτυο με τη συμμετοχή της "Ελληνοφρένειας" μέσω Skype αλλά και δεκάδων νέων ανθρώπων.
Δείτε το βίντεο:

http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου