Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60%!!! - ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!!


Το λέγαμε πως ο Μπερλουσκόνι δεν είναι ξεγραμμένος όπως διάφοροι έλπιζαν και ότι η ψευτο - Κεντροαριστερά ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ στη γειτονική χώρα! Και τα αποτελέσματα μας επιβεβαίωσαν: Συνολικά τα αντιμνημονιακά κόμματα (Μπερλουσκόνι - Γκρίλο και κάποια μικρότερα) παίρνουν το 60% των ψήφων, με τους μνημονιολάγνους (Μόντι - "κεντροαριστερός" Μπερσάνι) να καταποντίζονται!
 


Αξίζει να κάνουμε μια αναφορά στον Μπέπε Γκρίλο, που προκαλεί έκπληξη σε πολλούς για το τεράστιο ποσοστό που συγκέντρωσε (πάνω από 25%): ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, όπως κάποιοι άσχετοι αναμασάνε, αλλά ένας αντισυμβατικός ηθοποιός που πράγματι εκφέρει πολιτικό λόγο, έστω και με υπερβολές! Έχει ζητήσει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για την παραμονή της Ιταλίας στο Ευρώ, δραστική μείωση των βουλευτικών μισθών και προνομίων και φυσικά, τάσσεται εναντίον των μνημονίων. Γι' αυτό λοιπόν πήρε τεράστια ποσοστά, ειδικά στους νέους (50%), που σιχάθηκαν τον παλαιοκομματισμό.
Όσο για τον εκλεκτό των εβραιοσιωνιστών και τραπεζιτών, τον "καθηγητή" Μόντι;;; ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ με το περίπου 10% που παίρνει και αποδεικνύει πως ΑΛΛΑ θέλει ο λαός ΚΑΙ ΑΛΛΑ οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι! Κάτι ξέρει ο Παπαδήμος που δεν τόλμησε να κατέβει στις Εκλογές!

Σχετικά με τον Μπερλουσκόνι, αποδεικνύεται πως υπάρχει και η πατριωτική Δεξιά, εκτός από τους εγχώριους νεοφιλελεύθερους μνημονιολάγνους που μας πλασάρονται ως "υπεραπτριώτες"! Και είναι μια μεγάλη ευκαιρία όχι μόνο για την Ιταλία, αλλά και για όσες ευρωπαϊκές χώρες δεν αντέχουν τα "σωτήρια μνημόνια" των Γερμανών, να γυρίσουν σελίδα!

Υ.Γ. Πάλι έφαγαν τα μούτρα τους τα τηλεκατευθυνόμενα γύναια που έκαναν το "σόου" τους χθες εναντίον του Σίλβιο!!! Τσάμπα σας πληρώνουν τα αφεντικά σας, "φεμινίστριες"...!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου