Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

Τρομολαγνεία και πρώτο θέμα ο καπνός από τα τζάκια...για τα chemtrails τίποτα!

Τρομολαγνεία και πρώτο θέμα ο καπνός από τα τζάκια...για τα chemtrails τίποτα!
Είναι πραγματικά απίστευτο το μέγεθος η όλη ιστορία με τον καπνό από τα τζάκια και τις αιθαλομίχλες κλπ κλπ. Πρωϊνάδικα, μεσημεριανά, δελτία ειδήσεων πρωτοσέλιδα εφημερίδων... όλοι για τον καπνό από το τζάκι!!
Κι ενώ ο πλέον ειδικός, ο πνευμονολόγος, αναπληρωτής καθηγητής σχολή δημόσιας υγείας του Χάρβαρντ κος Μπεχράκης είπε ότι... «Δεν συμβαίνει κάτι το ιδιαίτερα θορυβώδες από τη χρήση ξύλου αντί για πετρέλαιο για τη θέρμανση», πέσανε πάνω του σαν τα κοράκια οι "δημοσιογραφάρες" του ΣΚΑΙ.


Μα δε γίνεται του λένε.. δε μπορεί... δεν είναι δυνατόν... δε μας τα λες καλά... σαν να του έλεγαν.. κακώς σε φέραμε εσένα.. θέλουμε άλλον να τα πει με τρόμο.....!
Και συνέχισε ο επιστήμονας λέγοντας πως τα στοιχεία του Ερευνητικού Κέντρου για την Προαγωγή της Υγείας δείχνουν πως φέτος το Δεκέμβριο οι εισαγωγές στο νοσοκομείο νοσημάτων θώρακος Σωτηρία για θέματα που σχετίζονται με το σωματίδια στον αέρα είναι μάλλον λιγότερες από πέρυσι την ίδια εποχή!!!
Γιατί ξαφνικά όλοι ανεξαιρέτως οι μέχρι σήμερα απόντες που λοιδορούσαν επιστήμονες και περιβαλλοντικές οργανώσεις ασχολούνται με την ατμοσφαιρική ρύπανση;
Πως να μη γίνει τόσος ντόρος με τέτοια πτώση στη ζήτηση του πετρελαίου;
Μήπως, λέω εγώ τώρα, οι κύριοι μέτοχοι των ΜΜΕ έχουν καμιά σχέση με...το πετρέλαιο;
Για να δούμε λίγο τους μετόχους και τα ΔΣ μερικών καναλιών...

Ας θυμηθούμε τώρα και τα ξένα ΜΜΕ πριν μερικούς μήνες...

"Η Wall Street Journal, που επικαλείται σχετική έκθεση του ΔΝΤ, επισημαίνει πως η αγορά ελέγχεται από δύο διυλιστήρια την «Motor Oil Hellas- Διυλιστήρια Κορίνθου ΑΕ» και τα «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.», των Βαρδινογιάννη και Λάτση αντίστοιχα, που χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να ελέγξουν αποτελεσματικά την αγορά."
Και βεβαίως βεβαίως είναι κι άλλοι πολλοί μέσω off shore και λοιπών "επενδύσεων"
Από την άλλη τώρα... ας μην ξεχνάμε και την άλλη πλευρά. Πάνω από το 60% της λιανικής τιμής του πετρελαίου είναι κρατικοί φόροι. Μεγάλη χασούρα και από εκεί.
Ααααα... και για να γίνει και πιο μεγάλος ο φόβος και πιο πειστικός , σου κοτσάρω και ως παράδειγμα το Λονδίνο που το 1952 είχαμε νεκρούς από την αιθαλομίχλη. Αλλά δε σου λένε ότι ήταν ιδιαίτερες οι καιρικές συνθήκες και οτι ένας αντικυκλώνας παγίδευσε τα μικροσωματίδια για μέρες και δεν άφηνε τον καπνό να φύγει. Αυτά είναι λεπτομέρειες...
Όπως λεπτομέρεις είναι ότι κανένα από τα καναλάκια αυτά δεν είναι τι ρύπους βγάζουν τα "τζάκια" των αφεντικών τους όπως εδώ για παράδειγμα.
Τρομολαγνεία και πρώτο θέμα ο καπνός από τα τζάκια...για τα chemtrails τίποτα!


Επίσης δεν είχα ακούσει να γίνεται παρόμοιος θόρυβος όταν μελέτες έδειξαν στην Αττική την ύπαρξη Αρσενικού του πλέον επικίνδυνου καρκινογόνου στοιχείου της φύσης!
Αλλά για τα τζάκια βγήκε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, το Ειδικό Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων, ο Ιατρικός Σύλλογος Αττικής και άλλοι πολλοί να μας να προειδοποιήσουν για να μην πεθάνουμε!!!
Και όλοι εσείς που βλέπετε τα μικροσωματίδια βρε παιδιά...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ;;;;
Τρομολαγνεία και πρώτο θέμα ο καπνός από τα τζάκια...για τα chemtrails τίποτα!


πηγή

Πηγή: Τρομολαγνεία και πρώτο θέμα ο καπνός από τα τζάκια...για τα chemtrails τίποτα! - RAMNOUSIA

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/1/13

    ολα καλα τα λετε...μολις ειπατε για τα chemtrails (ωραια θεωρια συνομοσιας δεν λεω) ξενερωσα...
    εχασε την σοβαροτητα του το αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή