Σάββατο, Δεκεμβρίου 01, 2012

Παιδιά και Γαιδούρια , ο νέος ταξικός διαχωρισμός στο Ελλαδιστάν.

Το Ελληνικό Κράτος – ουσιαστικά- καταργεί κάθε κίνητρο στις χριστιανικές Οικογένειες όλης της Επικρατείας για να τεκνοποιήσουν πάνω από ένα ( 1 ) παιδί, ενώ και η Εκκλησία από του χρόνου θα βρεθεί σε οικονομική αδυναμία να χρηματοδοτεί το 3ο παιδί για τις χριστιανικές Οικογένειες της Δυτικής Θράκης !






Το επίδομα που θα λαμβάνουν ( όσοι το λαμβάνουν ) για ένα παιδί θα κυμαίνεται από 13 ευρώ (!!!) έως 40 ευρώ το κεφάλι !!! Την ίδια ώρα οι περισσότεροι Υπουργοί και βουλευτέςξοδεύουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και πανάκριβα ιδιαίτερα και μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε ακριβά Πανεπιστήμια του εξωτερικού και βολεύουν τα παιδάκια τους σε προνομιούχες θέσεις, εντός και εκτός Ελλάδας !

Ψίχουλα για τα παιδιά των υπόλοιπων Ελλήνων, παντεσπάνι και υψηλές παροχές ( κάθε είδους ) για τα δικά τους παιδιά που είναι ανώτερης κατηγορίας πολίτες !

Την Παρασκευή, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή,αποκαλύπτεται ότι το Ελληνικό Κράτος επιδοτεί με 400 ευρώ το κάθε γαϊδούρι ( είδος προς εξαφάνιση στην Ελλάδα ), αλλά – μόλις – με 13 ευρώ ( μικτά ; ) το κάθε παιδί, ενώ – μόνο – σε ελάχιστους δίνει κάτι περισσότερο ! Γι’ αυτό και στα επόμενα δέκα χρόνια, θα γίνουν και τα παιδιά είδος προς εξαφάνιση στην Ελλαδίτσα των πολιτικών τζακιών !


 http://www.alithinapsemata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου