Δευτέρα, Δεκεμβρίου 31, 2012

Συνέλαβαν 41 χριστιανούς στη Σαουδική Αραβία,επειδή ετοιμάζονταν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα...Είναι οι ίδιοι που φωνάζουν στην Ευρώπη για τα δικαιώματα της πίστης τους και ζητάνε παντού τζαμιά..

Η θρησκευτική (!!!) αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας εισέβαλε σε ένα σπίτι στην επαρχία της Αλ - Τζουφ, συλλαμβάνοντας περισσότερα από 41 άτομα, που «σχεδίαζαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη το βράδυ η Αστυνομική Διεύθυνση.
Το περιστατικό είναι το τελευταίο σε μια σειρά από απαγορεύσεις εναντίον όσων κατοίκων απειλούν την σφιχτή θρησκευτική ιδιοσυγκρασία της χώρας. Ως ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου έγιναν οι συλλήψεις φέρεται ένας Ασιάτης διπλωμάτης, ενώ οι συλληφθέντες είναι 41 Χριστιανοί και 2 Μουσουλμάνοι από Σ. Αραβία και Αίγυπτο. Παραμένει άγνωστο αν αφέθησαν ελεύθεροι. Η θρησκευτική αστυνομία της Σ. Αραβίας επωμίζεται την εφαρμογή της Σαρία στη χώρα, που καθοδηγείται από σκληρές ανακοινώσεις θρησκευτικών (μουσουλμάνων) ηγετών. Ο αρχι - μουφτής της Σ. Αραβίας Sheikh Abdel Aziz bin Abdullah είχε προηγουμένως καταδικάσει τις «προσκλήσεις σε Χριστιανικές Εορτές ή Γάμους». Ενώ ένα μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου των διδασκάλων του Ισλάμ, ο Sheikh Mohammed al-Othaimin, πρόσφατα απαγόρευσε να στέλνονται ευχές στους «αιρετικούς» Χριστιανούς, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ή άλλων εορτών.


http://trelogiannis.blogspot.gr/2012/12/41.html

1 σχόλιο: