Κυριακή, Νοεμβρίου 04, 2012

Επειδή κάποτε θα δικαστούν, ας ξέρουν από τώρα ότι ο δόλος έχει ήδη αποδειχτεί [βίντεο]



Ενόψει τής επικείμενης ψήφισης των νέων φορολογικών και άλλων μέτρων, δημοσιεύουμε μια επιστολή η οποία έχει σταλεί στις 27 Ιουνίου 2011 (πριν την ψήφιση των προ προ προηγούμενων ¨τελευταίων¨ μέτρων ) σε όλους τους βουλευτές, έχει δημοσιευτεί σε αμέτρητα ιστολόγια και έχει περιληφθεί σε μια από τις 3 προσφυγές στην Χάγη. Διαβάζοντας την, θα


 
καταλάβετε αμέσως ότι πάντα ήταν ενήμεροι και πάντα ήξεραν τι κάνουν. Όλα τα άλλα ήταν θέατρο. 
« ΤΡΙΤΗ, 28 Ιουνίου 2011
Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου
Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή
Εν όψη της ψηφοφορίας του ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015» και του εφαρμοστικού του νόμου, σας ενημερώνω ότι :
α) Στις 20 Ιουνίου 2011 κατάθεσα έγκληση-μήνυση, για έσχατη προδοσία και άλλα ποινικά αδικήματα, κατά του Γεώργιου Παπανδρέου και απέδειξα ότι, χωρίς καμία αμφιβολία, ο εγκαλούμενος μηνυόμενος απέκτησε παράνομα και δόλια την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τη διακυβέρνηση της χώρας. Για τους λόγους αυτούς και βάσει των εμπεριεχομένων στη μήνυση ισχυρισμών, όλες οι συμφωνίες τις οποίες έκλεισε η Ελλάδα από τον Οκτώβριο του 2009 και έπειτα είναι άκυρες, λόγω μη νόμιμης εκπροσώπησης της χώρας κατά των διαπραγματεύσεων και της σύναψης τους. Συνεπώς, άκυρη είναι και η Σύμβαση Διευκόλυνσης Δανεισμού και το Μνημόνιο Συνεννόησης ως αναπόσπαστο μέρος αυτής αλλά και από μόνο του. (βλπ. αρθ. 6 του προοιμίου της Σύμβασης http://ezs3e74ccfa59beb80e60e505853484c0156.s3.amazonaws.com/Greece-IMF.pdf και την έγκληση μήνυση http://www.scribd.com/doc/58389100/-ΕΓΚΛΗΣΗ διευκρίνιση – ολόκληρο το άρθρο 6 μόνο στα αγγλικά στη ιστοσελίδα της Βουλής)
β) Η Σύμβαση Διευκόλυνσης Δανεισμού είναι διεθνής σύμβαση αλλά κατά παράβαση του άρθρου 28.1 τέθηκε σε εφαρμογή χωρίς να κυρωθεί από τη Βουλή. Όπως ξέρετε, το σχετικό σχέδιο νόμου για τη κύρωσή της, κατατέθηκε για επεξεργασία στις 04.06 2010, αλλά δεν ψηφίστηκε ποτέ. βλπ.http://www.hellenicparliament.gr/
γ) Με τη Σύμβαση Διευκόλυνσης Δανεισμού, κατά πλήρη κατάλυση του Συντάγματος, παραχωρήθηκε η εθνική κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις με αντάλλαγμα δανείου 110 δις ευρώ. Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί  απίστευτη, αδιανόητη και απόλυτη  έσχατη προδοσία της χώρας και του λαού και γι΄ αυτό η Σύμβαση είναι άκυρη και ως προϊόν της εγκληματικής πράξης αυτής. Ενδεικτικό απόσπασμα από τη μήνυσή μου:
” ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ 8 ΜΑΪΟΥ 2010,
άρθ 14 ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ 
παρ 1. Η παρούσα Σύμβαση καθώς και κάθε εξωσυμβατική υποχρέωση που τυχόν προκύψει από την παρούσα ή σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.
παρ. 5 Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος».
Επειδή όμως, η ασυλία ενός κράτους στο διεθνές δίκαιο διασφαλίζει ότι η περιουσία του είναι ακατάσχετη, η ετεροδικία του δεδομένη και το δικαίωμά του να ασκεί κυριαρχία αδιαμφισβήτητο, σημαίνει ότι ο εγκαλούμενος μηνυόμενος αποφάσισε να ζητήσει και να πάρει  δανεικά με  αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία μας, πράξη η οποία εκτός από ταπεινωτική, άκρως προσβλητική και εξευτελιστική τόσο για εμένα όσο και για το σύνολο των Ελλήνων,  αποτελεί  και απίστευτο σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που πηγάζουν από αυτήν. Έσχατη προδοσία δηλαδή. Και αυτό, επειδή  ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε η κυβέρνησή του, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδας που μας “εκπροσώπησαν ” σε αυτήν τη συναλλαγή, δεν είχαν σχετική εξουσιοδότηση  από εμάς. Από το Λαό δηλαδή . Και δε θα μπορούσαν ποτέ να την έχουν, όχι μόνο επειδή κανένας Έλληνας δε συμφωνεί με το αίσχος αυτό, αλλά, επειδή μια τέτοια απόφαση χρειάζεται και την άδεια όλων των προγόνων και όλων των απογόνων μας, γιατί και σε αυτούς ανήκει η χώρα και όχι μόνο σε εμάς. “
Άκυρη Σύμβαση σημαίνει άκυρο Μνημόνιο, άκυρο Μεσοπρόθεσμο.
δ)  Όταν ο κ. Παπανδρέου προσέφυγε στο μηχανισμό στήριξης, δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας της χώρας όπως ο ίδιος ψευδώς ισχυρίστηκε,  καθώς η Ελλάδα είχε ένα από τα μικρότερα εξωτερικά χρέη παγκοσμίως, είχε σωρεία  άλλων πλεονεκτημάτων που έκαναν εύκολη υπόθεση τη διαχείριση των όποιων οικονομικών προβλημάτων, κάλυπτε άνετα τις ανάγκες πληρωμής μισθών και συντάξεων και για την αναχρηματοδότηση του χρέους της γενικής κυβέρνησης, δανειζόταν από τις χρηματαγορές, όπως όλα τα δυτικά κράτη. Εκείνη τη στιγμή απλά δανειζόταν πολύ ακριβά και αυτό  επειδή ο ίδιος είχε φροντίσει προηγουμένως, με τις δηλώσεις και με τις πράξεις του να προκαλέσει τεχνητά την άνοδο των επιτοκίων δανεισμού της χώρας. Συνεπώς, η προσφυγή στη τρόικα δεν ήταν αναγκαία και αναπόφευκτη αλλά προμελετημένη και το επιπλέον δημόσιο χρέος το οποίο προκλήθηκε από την άνοδο των επιτοκιών όπως και από τις υπόλοιπες αξιόποινες πράξεις ή παραλείψεις του κ. Παπανδρέου, είναι προϊόν εγκλήματος και επαχθές. (βλπ. έγκληση-μήνυση για λεπτομέρειες)
ε) Το ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 – 2015» που καλείστε να ψηφίσετε, εμπεριέχει μέτρα λιτότητας τα οποία αν παρθούν, θα οδηγήσουν με απόλυτη μαθηματική ακρίβεια στη κατάρρευση της χώρας. Και το ξέρετε πολύ καλά αυτό το πράγμα, καθώς παρόμοια μέτρα έχουν εφαρμοστεί από την αρχή του 2010 άλλες δυο φορές και τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο . Για του λόγου το αληθές, μόνο για το 2010 τα αποτελέσματα αυτών των μέτρων ήταν τα εξής : το εθνικό εισόδημα ( ΑΕΕ ) μειώθηκε κατά 5 δις ευρώ, το δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά ένα μνημόνιο (29,9 δις ευρώ ), υπάρχουν 181.670 επιπλέον άνεργοι, η Ελλάδα  έπεσε δέκα ολόκληρες θέσεις στην Παγκόσμια Κατάταξη Ανταγωνιστικότητας, αυξήθηκαν δραματικά οι εκτρώσεις και οι αυτοκτονίες (2 άτομα την ημέρα !!), κόσμος πεθαίνει στα νοσοκομεία λόγω ελλείψεων και οι νέοι εγκαταλείπουν την χώρα για να βρουν αλλού μια καλύτερη μοίρα. Συνεπώς, αυτά τα μέτρα είναι o σίγουρος δρόμος για τη  καταστροφή της χώρας και όχι μονόδρομος για τη σωτηρία της,  έτσι όπως ο κ. Παπανδρέου και το επιτελείο του ισχυρίζονται.
Και όταν λέω ” ο κ Παπανδρέου”, αναφέρομαι στον ίδιο κύριο ο οποίος ξέρει πολύ καλά ότι “Αν αυξήσουμε  τους  φόρους  στη μεσαία τάξη θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη, θα  βαθύνουμε  την ύφεση και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος  της κατάρρευσης ” (βλπ. έγκληση-μήνυση)
(Ρίξτε μια ματιά και στην έκθεση της ΟΗΕ η οποία λέει ότι τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει η Ελλάδα όχι μόνο ότι καταστρέφουν το κράτος πρόνοια και την απασχόληση άλλα θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ανάκαμψη για την οποία υποτίθεται ότι λαμβάνονται. http://social.un.org/index/LinkClick.aspx?fileticket=v0LQqd2FT3k%3d&tabid=1561)
στ)  Τα Σχέδια Νόμου που καλείστε να ψηφίσετε, προβλέπουν και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Μόνο που λόγω των συνθηκών, η αξία της έπεσε πάρα πολύ και έτσι πρόκειται στη πραγματικότητα για ξεπούλημα. Εκτός αυτού όμως, υπάρχει και άλλο πρόβλημα εάν αληθεύουν οι πληροφορίες του XrimaNews.gr, σύμφωνα με τις οποίες, ” πηγή με άριστη γνώση των προβλημάτων του πακέτου αποκρατικοποιήσεων υποστηρίζει πως πολλά από τα περιουσιακά στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτό είναι τόσο ‘μπλεγμένα’ νομικά, που κανένας σοβαρός επενδυτής δε θα θελήσει να εμπλακεί σε μία διαδικασία εξαγοράς τους καθώς θα φοβηθεί να αναλάβει το ρίσκο να ταλαιπωρείται για χρόνια στα δικαστήρια με τα εμπλεκόμενα μέρη. Η νομική “ποιότητα” πολλών περιουσιακών στοιχείων του πακέτου είναι τόσο χαμηλή που μόνο η ιταλική Μαφία θα ενδιαφερόταν να επενδύσει σε αυτά, υποστηρίζει η πηγή ενώ δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων επισημαίνουν το ρεαλιστικό κίνδυνο η Ελλάδα να μετατραπεί σε πόλο έλξης επενδύσεων από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα σημειώνοντας ότι, ήδη, η ιταλική Μαφία αλλά και οι κινεζικές Τριάδες βολιδοσκοπούν τη χώρα.” http://logioshermes.blogspot.com/2011/06/blog-post_2776.html
ζ) ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! Απόδειξη ; Μόνο για τη  Σύμβαση Διευκόλυνσης Δανεισμού,  το Ελληνικό δημόσιο πλήρωσε 1,3 δις. ευρώ ! Τόσα ήταν τα έξοδά της εάν δεν το ξέρατε. Ρωτήστε το πρώην συνάδελφο σας κ. Νούλα που έχει τις λεπτομέρειες.
η) Η κυβέρνηση ασκεί μια πολιτική για την οποία δεν έλαβε ποτέ εντολή και με την οποία ο λαός δεν συμφωνεί.  Εάν δεν με πιστεύετε κοιτάξτε έξω από τα παράθυρα της Βουλής ! ( σας υπενθυμίζω τι έβλεπαν ..

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:
αρθ. 120 παρ.  4 του Συντάγματος.
” Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”
Εγώ έκανα το καθήκον μου. Εσείς ; »
Απόσπασμα από την προσφυγή στην Χάγη:
(το ίδιο κείμενο στα αγγλικά)
“Η επιστολή δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο σε πάρα πολλές ιστοσελίδες (το google search βγάζει για την επιστολή αυτή περίπου 2.960 αποτελέσματα),  στην εφημερίδα Το Ποντίκι και στο  περιοδικό NEXUS.  Δείτε στο σχετικό ” ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ “  στις πρόσθετες αποδείξεις στο τέλος του εγγράφου, σε πόσους βουλευτές την έστειλα. Μεταξύ τους και οι κύριοι Παπανδρέου, Πάγκαλος και Βενιζέλος, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των οποίων (venizelos@parliament.gr, info@pangalos.gr, gap@politicalforum.gr) βρήκα στη επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Stoicheia-Epikoinonias-Voulefton?party_id=1b0dc746-cc77-4035-8f39-914706d07482
” Open letter to Members of the Greek parliament
Before voting the draft law ON  EMERGENCY MEASURES FOR THE IMPLEMENTATION OF THE MEDIUM TERM FISCAL STRATEGY FRAMEWORK FOR THE YEARS 2012 – 2015 ( The Medium – term Plan),  please be informed that:
a)  On June  20, 2011 I filled a criminal complaint- denunciation, charging mister George Papandreou  for High Treason and other criminal , personal and public, offenses and proved that, without the slightest doubt, the impugned sued acquired illegally and fraudulently the leadership of PASOK and the governance of the country. For these reasons and based on the claims included in the lawsuit, all agreements concluded by Greece from October 2009 onwards are invalid for lack of legal representation of the country during the negotiation and conclusion. Therefore, void is the Loan Facility Agreement and  the Memorandum of Understanding as an integral part of the above as well as by itself. (See art 6. of the Preamble of the Convention here  http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/ADANEIO.pdf and my  criminal complaint- denunciation here http://www.scribd.com/doc/58389100/
b) The Loan Facility Agreement is an international convention, but in violation of Article 28.1 was implemented without  ratification by parliament. As you know, the draft law on ratification, was deposed for editing in 06.04 2010, but has never passed. cf.http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=bcf0f265-06e2-4d43-a1ce-06ce96d27fb1
c) The Loan Facility Agreement, in full violation of the Constitution, ceded sovereignty to foreign powers in return for a 110 billion loan. This act is unbelievable, unimaginable and ultimate treason of the country and its people, and so the contract is void, and as a product of a criminal act.
Illustrative quote from my criminal complaint- denunciation:
” Loan Facility Agreement (between Greece, european countries and IMF) 8 May 2010
Art 14 APPLICABLE LAW AND JURISDICTION
sec 1.This Agreement and any non-contractual obligations arising out of or in connection with it shall be governed by and shall be construed in accordance with English law.
Sec 5th  “The Borrower hereby irrevocably and unconditionally waives all immunity to which it is or may become entitled, in respect of itself or its assets, from legal proceedings in relation to this Agreement, including, without limitation, immunity from suit, judgement or other order, from attachment, arrest or injunction prior to judgement, and from execution and enforcement against its assets to the extent not prohibited by mandatory law.
However, immunity is a rule of international law that guarantees the property is unseizable , extraterritoriality is given and the right to exercise sovereignty undisputed indicates that the impugned sued decided to seek and get loans in exchange for national sovereignty, act other than humiliating, insulting and highly degrading for both myself and all the Greeks, besides constitutes an incredible usurpation of people’ sovereignty and powers arising from it. In other words high treason. This is because neither the prime minister nor the government nor the Bank of Greece that were our “representation” in this transaction have been mandated by us. By the Greek people that is. And they could never have it, not only because no Greek agrees with this ignominy, but because such a decision needs permission of all ancestors and all our descendants, as the country belongs to them as well and not only to us. ”
Invalid Convention means void Memorandum void medium-term framework.
d) When Mr Papandreou resorted to the support mechanism (Troika) , there was no risk of bankruptcy of the country as he falsely claimed, as Greece had one of the smallest external debts in the world, had a multitude of other advantages making easy the management of any financial problems, comfortably covering the needs of paying salaries and pensions and to refinance debt of general government could borrow from financial markets, like all western countries. At that time simply was borrowing too expensively and that’s because he took previously care, with his statements and acts to cause artificial raising of lending rates to the country. Therefore, the recourse to Troika was not necessary and unavoidable, but deliberate and additional debt which was caused by rising interest rates as well as from other criminal acts or omissions of Mr. Papandreou is the product of crime and burdensome. (cf. my law suit  for details)
e) DRAFT LAW ON  EMERGENCY MEASURES FOR THE IMPLEMENTATION OF THE MEDIUM TERM FISCAL STRATEGY FRAMEWORK FOR THE YEARS 2012 – 2015 ( The Medium – term Plan)
that you are asked to vote, includes austerity measures which, if picked, will lead with absolute mathematical precision in the collapse of the country. And you know very well this thing, as similar measures have been implemented since the beginning of 2010 two more times and the results were disastrous, as expected. For argument’s sake, only the 2010 results of these measures were: the national income (GNI) declined by 5 billion, debt increased by a memorandum (29.9 billion), there are 181,670 more people unemployed , Greece fell full ten positions in the Global Competitiveness Ranking, dramatically increased abortions and suicides (2 people per day!), people die in hospitals because of shortages and young people leave the country to find a better life elsewhere. Therefore these measures are a sure way to destroy the country rather than one way to salvation, as Mr. Papandreou and his team claimed.
And when I say “Mr. Papandreou,” I am speaking about  the same principal who knows very well that, as he said,  ” If taxes are increased to the middle class, this will consequently reduce purchasing power, deepen the recession and bring the vicious cycle of collapse.  Our commitment is NO new taxes on the low and middle class.” (cf. law suit)
(Supplementary, take a look please at the report of the UN which says that austerity measures implemented by Greece not only destroy the welfare state and employment but they are endangering the very recovery for which are supposedly taken. http://social.un.org/index/LinkClick.aspx?fileticket=v0LQqd2FT3k%3d&tabid=1561 page 4)
f) The draft laws you are asked to vote, forsees the use of public property. Only due to these conditions, its value has fallen too much and so in reality is a sellout. In addition, however, there is another problem if the information in XrimaNews.gr, is correct according to which, “a source with excellent knowledge of the problems of privatization package supports that many of the assets included in this package is so ‘tangled’ legally, that no serious investor will want to engage in a process of acquisition as will be afraid to take the risk of hardship for years in court with the entangled parties. The legal “quality” of many assets of the package is so low that only the Italian Mafia would be interested to invest in them, supports the source while publications in German newspapers highlight the realistic danger that Greece can become attractive investment by international organized crime, noting that already Italian Mafia and Chinese Triads fathom the country.http://logioshermes.blogspot.com/2011/06/blog-post_2776.html
g) WE HAVE MONEY ! The Proof? Only for the  Loan Facility Agreement the Greek government paid 1.3 billion Euros! These were the expenses if you did not know it. Ask your former colleague Mr. Noula who has the details.
h) The Government carries a policy for which never took mandate from the electoral body and with which the people do not agree. If you do not believe me, just have a look outside from the windows of the Parliament!
EPILOGUE:
Art. 120 paragraph 4 of the Constitution.
Observance of the constitution is entrusted to the patriotism of the Greeks who shall have the right and the duty to resist by all possible means against anyone who attempts the violent abolition of the Constitution.
I have done my duty. You? “
Hellenic version – ελληνική εκδοχή εδω :  http://www.topontiki.gr/article/18709 ”


12.05.2011  Όλη η αλήθεια για την δανειακή σύμβαση (1/3)

Radio9.gr: Όλη η αλήθεια για την δανειακή σύμβαση (2/3) – YouTube
Radio9.gr: Όλη η αλήθεια για την δανειακή σύμβαση (3/3) – YouTube
Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης αναλύει παράγραφο προς παράγραφο τη πρώτη δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν για λογαριασμό της Ελλάδας και τη δένει χειροπόδαρα… 
Για να θυμηθείτε τι άλλο  έγινε μετά, δείτε λίγα μόνο άρθρα σχετικά και σημειώστε παρακαλώ ότι η καμπάνα δεν χτυπά μόνο για τους πολιτικούς αλλά και για τους δικαστικούς λειτουργούς … 
Νέο ρεκόρ: Στο 25,1% η ανεργία τον Ιούλιο (2012)
Ανεργία 35% βλέπει για το 2013 η ΓΣΕΕ
ΕΠΤΑ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΙΝ.Ε ΓΣΕΕ Ετήσια Έκθεση 2012: Η ελληνική οικονομία και η απασχόληση (με σχόλια)
Αποτελέσματα τις διάσωσης: μεγαλύτερη η μείωση του ΑΕΠ, κάτω η ανταγωνιστικότητα
Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας,Του Πάνου Παναγιώτου
How to bankrupt a country ….
Η Ελλάδα πτώχευσε αλλά το χρέος έμεινε! (βίντεο)
“Προβαίνετε σε γενοκτονία κ. βουλευτά”
Προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC): ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
Μεγάλοι όμιλοι φεύγουν από την Ελλάδα ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα…   λεπτομέρειες εδω 
Το Μνημόνιο 3 μεταφρασμένο
Όλες οι μηνύσεις (42+)

Greece Debt Clock :: The National Debt of Greece

   National Debt of Greece

Greece Debt Clock

$ 402,172,664,395

The Figures

Interest per year:$78,421,909,500
Population:11,309,885
GDP:$259,808,000,000
Interest per second:$2,487
Citizen’s Share:$35,559
Debt as % of GDP:154.80%

Interesting Facts

  • You could wrap $1 bills around the Earth 1,566 times with the debt amount!
  • If you lay $1 bills on top of each other they would make a pile 43,921 km, or 27,291 miles high!
  • That’s equivalent to 0.11 trips to the Moon!
εικόνα από ethnos.gr
Μετά την ανάρτηση το άρθρο θα σταλεί και σε βουλευτές Γι΄αυτό είναι πολλές οι παραπομπές Αν θέλετε στείλτε τους το και εσείς 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/1/13

    Μу spοuse and I stumblеd oveг here by a
    different pаge and thought I might as well сhеck thingѕ out.
    I lіke whаt I see ѕo noω i am follоωing yоu.
    Lоοk forωarԁ to finԁing out аbout youг ωeb ρagе repеatedlу.


    Also viѕit my hοmepage: Payday Loans Online
    Also visit my weblog : Online Payday oan

    ΑπάντησηΔιαγραφή