Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2012

Εθελοντικό τμήμα


άστεγοι

Εδώ είναι το τμήμα όσων νοιώθουν την ανάγκη να μοιραστούν να πάρουν, ή να δώσουν κάτι που χρειάζονται ή ξέρουν ότι κάποιος άλλος χρειάζεται ….
Πολλές φορές όλοι μας έχουμε νοιώσει ευγνωμοσύνη για την προσφορά της αγάπης από άτομα που μας αγαπάνε, ανθρώπους της οικογένειας μας η ακόμη και του στενού μας περιβάλλοντος. Ίσως πολύ λιγότεροι είναι αυτοί που έχουν νοιώσει την ευλογία της προσφοράς από άτομα που δεν το περίμεναν….


Η χαρά της προσφοράς είναι μεγαλύτερη σε αυτόν που δίνει παρά σε αυτόν που παίρνει λένε όσοι ασχολούνται με ανάλογες δράσεις….

Τι σκεφτόμαστε
Στα κρίσιμα χρόνια που ζούμε ξέροντας ότι οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται και πως ίσως δεν κοστίζει τίποτα να ξεφορτωθούμε κάτι από αυτά που έχουμε ή θέλουμε τη πρόκληση να δώσουμε κάτι και από αυτά που χρειαζόμαστε σε εκείνους όμως που πραγματικά τα χρειάζονται αποφασίσαμε να κτίσουμε και αυτό εδώ το κομμάτι. Όλοι μαζί μπορούμε κάτι να κάνουμε . Εξάλλου λίγα χρειαζόμαστε όλοι, πολύ λιγότερα από ότι συνήθως νομίζουμε! Ας δώσουμε λοιπόν και ας πάρουμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό! Πρώτα απ’ όλα του εαυτού μας!
Επίσης αν ξέρουμε σοβαρές ανάγκες άλλων που ίσως μπορούμε να καλύψουμε ας τολμήσουμε να δοκιμάσουμε …
Ας ξεκινήσουμε




http://attikanea.blogspot.gr



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου