Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2012

Ήρθε ο νέος φόρος και λέγεται Φ.Ο.Δ. !!!!!

ΡΕΜΑΛΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΨΑΧΝΟΠαιδιά καλησπέρα! Καλησπέρα σε όλους! Σε αναγνώστες και μη! Καλησπέρα σε φίλους και οχτρούς! Έχω καιρό να γράψω. Είπα σήμερα να γράψω. Σήμερα μου ήρθε έμπνευση ουρανοκατέβατη και τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Σήμερα έρχεται μια έμπνευση βγαλμένη από τα παλιά…
Παιδιά έχει πέσει πολύς φόρος. Φόρος τρελλός και ασύλληπτος. Φόρος στεγνός κι ανηλεής! Φόρος μακρύς και δύσκολος. Έχει πέσει φόρος λάτεξ με ραβδώσεις. Φόρος στην βενζίνη, φόρος στα καλοριφέρ, φόρος στα ακίνητα, φόρος στα ποτά, φόρος στα τσιγάρα, φόρος η κυβέρνηση, φόρος οι ΟΤΑ, ΦΠΑ, κόντρα ΦΠΑ, φόρος από δω, φόρος από κει, φόρος από αριστερά, φόρος από δεξιά, φόρος από πάνω, φόρος από κάτω, μόνο φόροι. Τι απομένει άραγε ακόμη;
Κι εδώ ερχόμαστε εμείς και προτείνουμε το εξής απλό: Απλό αλλά έξυπνο. Προτείνουμε τον Φ.Ο.Δ.


 Προτείνουμε την επιβολή ενός φόρου που με ευχαρίστηση θα πλήρωναν όλοι οι Έλληνες. Έναν φόρο που και οι άνεργοι των ανέργων θα έκαναν τα πάντα για να τον πληρώσουν. Έναν φόρο που ακόμα και οι γριές με την σύνταξη των 200 ευρώ θα έκαναν ουρές έξω από τα ΕΛΤΑ. Έναν φόρο πανελλήνιο, καθολικό, κεφαλικό, χωρίς κριτήρια ή τεκμήρια, έναν υπέροχο φόρο χωρίς καμιά φοροαπαλλαγή, έναν φόρο μούρλια, έναν φόρο που έτσι μου έρχεται να ζητήσω έξτρα φοροεπιβάρυνση.
Ούτε ΦΜΥ, ούτε ΦΠΑ, ούτε ΕΕΤΗΔΕ, ούτε ΤΑΠ, ούτε ΦΑΠ, ούτε τέτοια καραγκιοζιλίκια. Έρχεσαι και επιβάλλεις τον Φ.Ο.Δ.
Η διαδικασία είναι απλή. Δώστε βάση παρακάτω.
Μαζεύεις όλους τους βουλευτές και τους διορισμένους υπουργούς, τους δημάρχους, τους νομάρχες, τους συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ και της ΓΣΕΕ, τους Κοκκαλαίους, τους Μπομπολαίους, τους Λάτσηδες, τους Αγγελόπουλους, τους Βαρδινογιάννηδες, τους διοικητές των τραπεζών και των ΔΕΚΟ, τους διοικητές των νοσοκομείων, τους παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων, τους μεγαλοδημοσιογράφους, τους εκδότες των εφημερίδων, τους καναλάρχες, τους διοικητές των ΜΑΤ και των αξιωματικών τους, τους πρυτάνεις, τη Ρεπούση και ΣΙΑ,  τους καθηγητές που υπέγραψαν ότι συμφωνούν με την χρήση ελληνικού αλφαβήτου των 5 φωνηέντων – και τέλος – μαζεύεις και όλους τους αρεοπαγίτες. Πόσοι είναι αυτοί χονδρικά; Πάνω κάτω ρε παιδί μου, στο περίπου… Ας πούμε είναι 2.000.
Τους μαζεύεις και φτιάχνεις μια λέσχη. Μια λέσχη βρε αδεφέ, ένα club που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Φτιάχνεις μία λέσχη, έστω λέσχη του κώ@@υ.
Και τι κάνεις με 2.000 νοματαίους; Ειδικά αυτούς τους νοματαίους.
Το εξής απλό και φορολογικά δίκαιο.
Προσλαμβάνεις ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ 3 μαύρους σαν το καλόπαιδο της φωτογραφίας.
Τους δίνεις μηνιαίο μισθό ίσο με τον μισθό του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου, που αυτήν την στιγμή είναι ο ανώτατος μισθός που μπορεί να λάβει κρατικός λειτουργός στην χώρα, δηλαδή 5.000 € μηνιαίως. Τους προσλαμβάνεις – λέω – με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, δηλαδή ΙΔΑΧ που λένε και στην πιάτσα.
Και βάζεις ανά τριάδα τους μαύρους να "μπιπ" καθημερινά, αδιαλλείπτως, εναλλάξ και εκ περιτροπής αυτό το κλάμπ του κω@@υ (όνομα και πράγμα…) Η εργασιακή σχέση των μαύρων – όπως είπαμε – είναι Αορίστου Χρόνου και λύνεται αυτοδικαίως μέχρι να ψοφήσει το κάθε κωλόπαιδο (όνομα και πράγμα…) αυτού του κλάμπ.
Πάμε τώρα σε μαθηματικά επιπέδου δημοτικού:
2.000 μέλη του κλαμπ
επί 3 μαύροι
επί 5.000 € μηνιαίως
επί 12 μήνες
= 360.000.000 €  τον χρόνο
Πολλά χρήματα θα πει κάποιος. Μην βιάζεστε λέω εγώ. Διαβάστε παρακάτω…
360.000.000 €  τον χρόνο
διά 7.500.000 φορολογούμενους
= 48 € ετήσιος φόρος σε κάθε Έλληνα φορολογούμενο
διά 12 μήνες
= 4 € τον μήνα
Αυτός είναι κυρίες και κύριοι ο Φ.Ο.Δ.
ΦΟΡΟΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Και τώρα κοιτάξτε με και πείτε μου ειλικρινά. Ειλικρινά όμως!
Υπάρχει Έλληνας που δεν θα έδινε 4 € τον μήνα για να απολαύσει αυτό το υπερθέαμα;;;;
Υπάρχει Έλληνας που δεν θα έδινε 8 ευρώ τον μήνα για να βαστάνε παρέα στον Αντωνάκη έξι μαύροι αντί για τρεις;
Υπάρχει Έλληνας που δεν θα έδινε 20 ευρώ τον μήνα για να πρεσάρουν, για να "μπιπ" τον ΓΑΠ κάθε μέρα 15 μαύροι;
Δε νομίζω….
Το κάθε ένα από αυτά τα ρεμάλια θα έχει και τον δικό του ΑΦΜ, ήτοι Αριθμός Φορολογικού Μπηξίματος.
Κάθε φορά που ένα από αυτά τα ρεμάλια θα ψοφάει, αυτό θα αναγράφεται στο ΦΕΚ ( = Φύλλο Εξώλκυσης Κωλοτρυπίδας)
Παρακαλούνται οι διαπρεπείς επιστήμονες, ο οικονομολόγος κύριος Δημήτρης Καζάκης και ο professor Mr Dr, MD, DSc, DEd, DBA, BSc, MSc, PhD, DSc, FMedSci Giorgos Piperopoulos να μελετήσουν την φορολογική πρόταση που καταθέτω και αν βρουν έστω και ένα ψεγάδι, τους παραπέμπω στην έρευνα που διηνήργησαν επιστήμονες του πανεπιστημίου της Μελβούρνης για το πώς "μπιπ"  τα καλαμάρια, έρευνα που δημοσιεύεται στο in.gr  http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231205604


http://kommatoskylo.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου