Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2012

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΙΣΤΗ-ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

bistis
Δηλώσεις Μπίστη: «Είναι θέμα ελευθερίας, είναι θέμα Δημοκρατίας, είναι θέμα πολιτιμσού να γίνει η παράσταση.
Και ο καθένας να την αξιολογήσει όπως θέλει. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω πολλά χρόνια, τότε που οι παραστάσεις, οι οποιεσδήποτε παραστάσεις, ποιοτικές ή μη, απαγορευόντουσαν. Δεν θα γυρίσουμε στα χρόνια της χούντας. Πρέπει να υπάρχει μια





κατακραυγή σε αυτού τους είδους τις έμπρακτες απαγορεύσεις και θέλω να πω ότι δεν υπάρχει νομική απαγόρευση. Τα ασφαλιστικά μέτρα κερδήθηκαν από την θεατρική ομάδα και είναι απαράδεκτο αυτή εδώ πέρα τη στιγμή ορισμένοι, δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω για να μην ρίξω λάδι στην φωτιά, να δημιουργούν μια κατάσταση η οποία μας προσβάλλει σαν δημοκρατία, σαν Πολιτεία, μας προβάλλει όλους. Μέχρι εδώ, φτάνει, έχει παραγίνει η κατάσταση».
TATSO
Δηλώσεις Τατσόπουλου: «Όποιος θέλει πραγματικά να δει αυτή την παράσταση είναι ευπρόσδεκτος να την δει. Όποιος δεν θέλει να την δει, μπορεί να μην την δει και να μην εμποδίσει αυτόν που θέλει να την δει. Είναι τόσο απλό. Δεν ανοίγουμε λογαριασμούς με την πίστη κανενός».
Δημοσιογράφος: Κύριε Τατσόπουλε συγγνώμη, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κάνουνε face control;
Τατσόπουλος: «Ναι κάνουνε "πόρτα" και λένε επίσης ότι εάν με την βοήθεια της Αστυνομίας καταφέρουμε να μπούμε...μια παράσταση που σας τονίζω ότι είναι εντελώς νόμιμη. Δύο φορές έγιναν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της παράστασης και δυο φορές απορρίφθηκαν. Είναι εντελώς νόμιμο να παιχτεί. Και μας λένε ότι εάν καταφέρουμε να μπούμε μέσα, θα έρθουν και αυτοί μέσα να εμποδίσουν την παράσταση. Δεν ξέρω, έχει αλλάξει το πολίτευμα αυτής της χώρας; Αν έχει αλλάξει το πολίτευμα να μας το πουν ευθέως και όχι με μισόλογα».


http://makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου