Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2012

Πατέρα αγαπώ τον Μήτσο"

Βέλη κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την απόφαση της κρατικής τηλεόρασης να κόψει την σκηνή με το φιλί των δύο ανδρών στο σίριαλ «Downton Abbey»

«Μετά τους χρυσαυγίτικους τραμπουκισμούς στο Corpus Christi, σημειώθηκε νέο περιστατικό λογοκρισίας, σκοταδισμού και ομοφοβίας. 
Όσο και αν φαίνεται απίστευτο για μια δημοκρατική χώρα του 21ου αιώνα, οι ιθύνοντες της ΝΕΤ λογόκριναν τη σκηνή ενός φιλιού μεταξύ ανδρών από το σίριαλ «Ο πύργος του Ντάουντον», ανέφερε το κόμμα. 
«Πρόκειται βέβαια», συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ, «για προφανή λογοκρισία, για μια ακραία πράξη ομοφοβίας και διακρίσεων, την οποία δυστυχώς μετά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε πρωτοφανή». 
«Αντιθέτως, το περιστατικό στη ΝΕΤ έχει μεγαλύτερη πολιτική βαρύτητα γιατί η λογοκρισία αυτή τη φορά διαπράχθηκε από κρατικούς λειτουργούς. Αποτελεί πρόκληση η ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ που ομολογεί ότι ήταν αυτή που έδωσε την εντολή της λογοκρισίας χωρίς να επιχειρεί καν να απολογηθεί»
Πηγή:Newsbeast
Σχόλιο:
Τί ακριβώς συμβαίνει σ' αυτή τη χώρα;
Δηλαδή -υπό την απειλή της δήθεν λογοκρισίας- θα δείχνουμε τα απόκρυφα της κρεβατοκάμαρας του καθενός, δημοσίως;
Δηλαδή τίποτε δεν επιτρέπεται να μένει στα σεντόνια των κρεβατιών; Ούτε καν τα των gay;
Δηλαδή οι "προοδευτικοί" θα χαρούν πολύ, αν οι γυιοί τους πάνε και τους πούν "πατέρα αγαπώ τον Μήτσο" και θα βγάλουν και αναμνηστικές φωτογραφίες με τα συμπεθέρια;
(Φυσικά δεν απεχθανόμαστε τα άτομα με αυτό τον σεξιστικό προσανατολισμό αλλά τον ίδιο τον προσανατολισμό ως μη φυσιολογικό και -κατά το Ευαγγέλιο- αμαρτία).
Δηλαδή αν δεν δείξουμε τον πισινό μας γυμνό, θα μιλήσουν πάλι για διάκριση;
Δηλαδή αν εγώ γυρίσω μια ταινία με την μάνα τους να εργάζεται σε οίκο ανοχής και τον πατέρα τους να κάνει πιάτσα, δεν θα μου κάνουν μήνυση, εν ονόματι της μη λογοκρισίας;
Δηλαδή απελευθέρωση σημαίνει κατάλυση κάθε έννοιας αιδούς;
Δηλαδή πρέπει να γίνουμε μπορντέλο και με την κοινοβουλευτική τους βούλα;
Δηλαδή καταντήσαμε τόσο ξεφτίλες και τόσο υποκριτές;
 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/10/12

    Αν υποθέσουμε πως γράψει κάποιος ένα έργο, μέσα στο οποίο αναφέρει ότι ο πατέρας του Τσίπρα ήταν κίναιδος, η δε μητέρα του πόρνη και ο ίδιος ένα νόθο εξώγαμο και αδελφή, που γεννήθηκε σε ένα καταυλισμό τσιγγανοεβραίων και αυτό το έργο το ανέβαζε ένας θίασος, ποια θα ήταν η αντίδραση των αριστεριστών; Θα άφηναν να παιχθεί αυτό το δήθεν έργο χάριν της ελευθερίας της τέχνης ή δεν θα έμεινε ούτε ένα ντουβάρι από το θέατρο που θα στέγαζε αυτόν τον θίασο; Η δε αστυνομία τι διαταγές θα έπαιρνε για να προστατέψει τους ‘’καλλιτέχνες’’ απ’ την οργή των Συριζέων, που υπήρξαν ‘’καλλιτέχνες’’ να προσβάλλουν τον αρχηγό; Ο υπουργός δικαιοσύνης ποια θέση θα έπαιρνε;
    Ας μη κοροϊδευόμαστε! Η εντολή είναι : Αφανίστε την Ορθοδοξία με κάθε τρόπο και μέσο, αφανίστε τη γλώσσα των ελλήνων, αφανίστε την ιστορία του, διαλύστε την οικογένειά του, τα έθιμά του και τελικά τον ίδιο τον Έλληνα. Προς αυτό το σκοπό έχουν ψαρέψει εδώ και πολλά χρόνια προδότες έλληνες, αναμεμeιγμένους με δήθεν έλληνες διαφορετικού θρησκεύματος και φυλής, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μέχρι και κόμματα που βρίσκονται μέσα στην Ελληνική Βουλή τα οποία επιδίδονται μετά μανίας στην εθνοκτονία της πατρίδας μας με κάθε μέσον.
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή