Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2012

Αποκάλυψη: πουλούν το γκολφ Ρόδου με δώρο... την παραλία!


Ελληνική Επικράτεια SOS Σημαντική παραποίηση στοιχείων από την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ.
Έλπιζα ότι ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού κράτους... αλλά και των πληροφοριακών συστημάτων θα ήταν αρκετά για να περιοριστεί η διαφθορά, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνο δεν περιορίζεται αλλά αποκτά και τις ευλογίες του ελληνικού κράτους.


Στην Κτηματολόγιο ΑΕ, www.ktimatologio.gr ανατέθηκε η χαρτογράφηση ολόκληρης της χώρας δημιουργώντας έτσι ένα υπόβαθρο το οποίο θα αποτελέσει κληρονομιά και σημείο αναφοράς για κάθε πράξη που θα αφορά ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες.

Η υπηρεσία θέασης ορθοφωτογραφιών υποτίθεται ότι θα παρουσίαζε την ελληνική επικράτεια έτσι όπως αυτή έχει την περίοδο 2007-2009, ώστε το αρχείο αυτό να αποτελέσει βάση δεδομένων για κάθε διοικητική πράξη που αφορά κάθε ιδιοκτησία.

Οι φωτογραφίες αυτές όμως σε πολλές περιπτώσεις έχουν παραποιηθεί εντέχνως, αλλοιώνοντας την εικόνα και την πραγματικότητα, ενώ οι διευκρινήσεις της Κτηματολόγιο Α.Ε. ήταν ανεπαρκείς καθώς επικαλέστηκαν στρατιωτικούς λόγους.

Είναι ανούσιο να κρύψεις κάτι την ώρα που στο Google earth η εικόνα της περιοχής ήταν απαράλλαχτη από την πραγματικότητα.

Ο λόγος για την περιοχή Αφάντου Golf στη Ρόδο η οποία ούτως ή άλλος έχει ήδη παραχωρηθεί και στην οποία τεχνηέντως αποκρύφτηκε ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία, προφανώς για να ιδιωτικοποιηθεί και η παραλία μαζί με το γήπεδο του Golf, η δασική έκταση που υπάρχει μέσα στο Golf για να αποφύγουν το δασαρχείο και τέλος αποκρύφτηκαν όλα τα κτίρια και οι εγκαταστάσεις, γιατί προφανώς προστατεύονται από κάποιο ΦΕΚ.

Για οποιοδήποτε Έλληνα ισχύει ο νόμος του Ελληνικού κράτους, αλλά για τους εκβιαστές δεν φτάνει που τους παραχωρούμε τις εκτάσεις μας, αλλάζουμε και την ίδια μας την ιστορία για να τους ικανοποιήσουμε. 

  
  Τι και αν παραχωρούμε την έκταση σε ξένους για εκμετάλλευση, οι νόμοι του Ελληνικού κράτους πρέπει να ισχύουν για όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, παρόμοιες παραποιήσεις έχουν σημειωθεί σε πολλές δασικές εκτάσεις και φιλέτα που προορίζονται για παραχώρηση.

Ψάξε την περιοχή σου και μέρη που γνωρίζεις καλά για τυχόν παρόμοιες πλαστογραφίες και κατήγγειλε την παράνομη εκποίηση της χώρας σου.

Ένας πατριώτης που αγαπά την πατρίδα του…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου