Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2012

Σαράντα έξι χιλιάδες δολάρια την ώρα χρεώνει ο Γιώργος Παπανδρέου για μια ομιλία!


Περιζήτητος στη λίστα του πλέον διάσηµου... µεσιτικού γραφείου προσωπικοτήτων, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Κόφι Ανάν, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κλείνει απανωτές συµφωνίες για οµιλίες και διαλέξεις σε Πανεπιστήµια, εκδηλώσεις και συνέδρια ανά τον κόσµο.

Το όνομά του και η φωτογραφία του είναι στην πρώτη σελίδα του πρακτορείου ομιλητών The Harry Walker Agency, ως πρώτος στη λίστα με τα νεότερα μέλη του. Εκτός από τη φωτογραφία του στο site θα βρείτε και το βιογραφικό του, στο οποίο μάλιστα αναφέρεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. 

Γίνεται επίσης και ειδική αναφορα στο γεγονός ότι έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τους 100 κορυφαίους διανοητές για το 2010, καθώς «έκανε το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας. Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε», καταλήγει η σύντομη παρουσίασή του.

Χρήζει αναφοράς, όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, που «προσέλαβε» από το συγκεκριμένο γραφείο τον πρώην πρωθυπουργό για ένα υποτιθέμενο συνέδριο τον Οκτώβριο στην Κύπρο, ότι ο κ. Παπανδρέου, κοστολογεί τον εαυτό του στα 46.000 δολάρια την ώρα ή, αν προτιµάτε, περίπου στα 40.000 ευρώ.

Η μόνη «προσφορά» που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός είναι η παρουσία του χωρίς επιπλέον αµοιβή σε γεύµα, δείπνο ή εκδήλωση που θα διοργανωθεί προς τιµήν του αµέσως μετά την οµιλία του.

Πηγή: newsbeast.gr - spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου