Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2012

Σοκαριστική δήλωση του Σιδέρη Τασιάδη: «Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»!

«Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»! Πραγματικά σοκαριστήκαμε κατά τη συνομιλία που είχαμε με τον Σιδέρη Τασιάδη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Κακή Παρέα» (κάθε μεσημέρι 12 -15.00 στον ΑΛΦΑ 9,89) και ασφαλώς δεν περιμέναμε την ωμότητα που επέδειξε...

Ο Τασιάδης είναι ο καταγόμενος από τον Έβρο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Του ζητήσαμε να απαντήσει σε ερωτήσεις ελπίζοντας ότι θα ανασκευάσει κάπως την βαριά (έτσι νομίζαμε ως την Παρασκευή το μεσημέρι) δήλωσή του ότι αισθάνεται Γερμανός γιατί η Ελλάδα δεν τον πήρε στην ολυμπιακή ομάδα της.



Είχαμε τη βεβαιότητα ότι θα πει περίπου ότι έγινε μια παρεξήγηση,.... γεννήθηκε στη Γερμανία, έχει επιλογή τη χώρα που γεννήθηκε για να εκπροσωπεί τα χρώματά της σε αγώνες αλλά ότι αισθάνεται περήφανος για την καταγωγή του κλπ.

Τέτοιες δηλώσεις είχε κάνει μια μέρα νωρίτερα σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ο Πίτ Σάμπρας, ο οποίος θεωρείται βασιλιάς του παγκοσμίου τένις, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ουίλσον του Χόλυγουντ.

«Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Αγωνίζομαι με τα χρώματα της Αμερικής αφού γεννήθηκα στις ΗΠΑ αλλά πατρίδα μου είναι η Ελλάδα» είχε πει ο Σάμπρας.

Βρήκαμε στο πρόσωπο του Τασιάδη μια «μηχανή». Αφού μας είπε ότι οι γονείς του έχουν και σήμερα την ελληνική υπηκοότητα, αφού μας είπε ότι πήγε σχολείο στον Έβρο μέχρι τα 10 του χρόνια και ότι στον Έβρο ζουν οι παππούδες, τον ρωτήσαμε:

« Θα πολεμούσες εναντίον της Ελλάδας αν γινόταν ποτέ πόλεμος με τη Γερμανία;»
Είχαμε τη βεβαιότητα ότι θα πει:

«Μα τι λέτε, να σηκώσω όπλο εναντίον των γονιών μου, των παππούδων μου, των συγγενών μου;». Και όμως ...; Φύγαμε από την καρέκλα όταν τον ακούσαμε να λέει «ναι θα πολεμούσα ...;»
Επιμέναμε να ρωτάμε για τους παππούδες ελπίζοντας ότι θα διόρθωνε κάτι ...; Τίποτα ...;
Η μόνη φιλελληνική δήλωσή του ήταν όταν μας είπε ότι «αν του ζητούσε στα 15 του η Ελλάδα να μπει στην ελληνική εθνική ομάδα τότε θα γινόταν Έλληνας αλλά τώρα πρόλαβαν οι Γερμανοί ...;».
Μια «μηχανή» μας φάνηκε. Ούτε καταλαβαίνει από πατρίδα, δεν ήξερε τίποτα για Ακρόπολη, ούτε για τον Λάλας ...;


Αυτή τη γενιά φτιάχνουμε;
«Όχι, η έννοια της πατρίδας, της εθνικής ταυτότητας θα ενισχύεται στο μέλλον» μας απάντησε ο Χαράλαμπος Μακρής ο οποίος βγαίνει επί 22 συναπτά έτη Δήμαρχος στον ακριτικό και μαρτυρικό Άη Στράτη ...;


ΓΙΑΝ.ΝΤΑΣΚΑΣ


Eμείς τι να πούμε; Δυστυχώς πάντα είχαμε γενίτσαρους.
http://trelogiannis.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/8/12

    καλα κάνετε και τον "βγαζετε στον τακο" με αυτες τις αηδιαστικές μπουρδες που τσαμπουναει για να γλείψει τους γερμανους (μπας και τον δεχτούν για γερμανο !!! χαχαχαχααααα !!!) , αλλα δεν είναι και για περισσότερη αξία ....
    πάντα είχαμε τέτοιους ......

    αυτό που δε ξέρει ο νενέκος γερμανοτσολιάς, είναι ότι έτσι έχασε εντελώς την αξιοπρεπειά του σαν "έλληνας" (φτου, φτου) και καταδικάστηκε να μην έχει αξιοπρέπεια και σα γερμανός ....
    ποιος θα σεβαστεί τέτοιο γλοιώδες υποκείμενο, που απαξιώνει έτσι τη χωρα που ζουν (ακομα !!!!) οι παππούδες του (να μου τον φτυσουν οταν τον δουν) ???
    (φαντάσου τι θα πεί για τους γερμανούς αν καποιος άλλος του τάξει περισσότερα)
    αναξιοπρεπής και αηδιαστικός γλείφτης λοιπόν, με αξία, κάτω απο το μηδέν.

    σημ.
    και η δικαιολογία του εφιάλτη, ήταν ακριβώς ή ίδια !!!!!
    φυσικά και ήταν δικαίωμα του να πάει στον επόμενο .....

    ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΚ@Τ@, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ (αν θελει, να περάσει να του φορέσουμε και μια κορδέλα στα μαλλιά, φουστίτσα, και ντεκολτέ, ετσι σίγουρα θα τον εκτιμήσουν περισσότερο "αυτοι που τον δεχτηκαν" ... τρομαρα του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή