Κυριακή, Αυγούστου 12, 2012

Συνεχίζεται η κόντρα: Την ποινική δίωξη της βασίλισσας της Ποπ ζητά Ρώσος αξιωματούχος


Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στη Μadonna και σε Ρώσους αξιωματούχους, με αφορμή την "προκλητικές", όπως τις χαρακτηριίζουν, δηλώσεις της υπέρ της ομοφυλοφυλίας κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Βαλτική.
Σαν να μην έφταναν οι σκληρές δηλώσεις του Dimitry Rogozin, αναπληρωτή πρωθυπουργού της Ρωσίας, που την αποκλάλεσε "πρώην πόρνη" και τις συστάσεις του "να φοράει και κανένα εσώρουχο", νέες δηλώσεις του Vitaly Milonov, ανωτέρου υπαλλήλου του δήμου Αγίου Πετρούπολης φέρνουν την κατάσταση στα άκρα, ζητώντας την ποινική δίωξη της βασίλισσας της ποπ, επειδή, όπως λέει, παραβίασε ρωσικό νόμο που απαγορεύει δημόσιες δηλώσεις που τάσσονται υπέρ της ομοφυλοφιλίας.
 
Όπως ανέφερε ο Milonov στο πρακτορείο RIA Novosti, όταν η Μadonna ανέβηκε στη σκηνή στη συναυλία της στη Βαλτική, παραβίασε εσκεμμένα τη νομοθεσία σχετικά με την "gay προπαγάνδα". Είπε επίσης ότι τόσο οι τραγουδίστρια όσο και οι διοργανωτές, θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο για τις παράνομες δηλώσεις σε μια συναυλία που είχε θεατές ακόμα και παιδιά 12 ετών.
 
Έκλεισε μάλιστα τη δήλωσή του λέγοντας: "Η διοίκηση της Αγίας Πετρούπολης δεν θα επιτρέψει στην κοινωνία μας να ταϊστεί νερά του υπονόμου από την κουζίνα της κολάσεως της σατανικής αυτοκρατορίας".
 
Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της εν λόγω συναυλίας, η Madonna γδύθηκε για να αποκαλύψει την πλάτη της, όπου έγραφε "No Fear", ενώ μπροστά σε ένα κοινό 25.000 θεατών είπε ότι υποστηρίζει την ομοφυλοφιλία και τους εναλλακτικούς τρόπους ζωής, ακόμα και αν οι νόμοι απαγορεύουν τέτοιους είδους δηλώσεις.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου