Τρίτη, Αυγούστου 14, 2012

Δείτε με πιο τρόπο η κυβέρνηση του Πασόκ διευκόλυνε τους γάμους μεταξύ πολιτών Ε.Ε. και λαθρομεταναστών για να τους νομιμοποιήσει.

Με αφορμή την επίθεση στην 15χρονη Ελληνίδα στην Πάρο από το πακιστανικό κάθαρμα, θα παρουσιάσουμε συνοπτικά τον τρόπο με τον οποίο εγκαθίστανται στη χώρα μας αυτοί οι άνθρωποι που εισβάλλουν στον τόπο μας καταλύοντας κάθε έννοια του διεθνούς δικαίου. 

 
Όλοι οι Ασιάτες που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας, ως δήθεν πρόσφυγες, έχουν λάβει οδηγίες και μόλις μπουν σε ελληνικό έδαφος κάνουν αίτηση για πολιτικό άσυλο. Η ελληνική Πολιτεία τους εφοδιάζει με μια άδεια "αιτήσαντος ασύλου" η οποία τους παρέχει δικαίωμα να διαμένουν στην Ελλάδα νόμιμα μέχρι να εξεταστεί η περίπτωσή τους. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις βγαίνει απορριπτική απόφαση μετά από 1 ή 2 χρόνια, είτε επειδή διαπιστώνεται ότι δεν είναι από τη χώρα που έχει δηλώσει ή κι αν ακόμα είναι, διαπιστώνεται ότι δεν ήρθε επειδή κινδύνευε, αλλά είναι οικονομικός μετανάστης και όχι πρόσφυγας και δεν δικαιούται άσυλο. Αν τον βρουν, του επιδίδουν την απορριπτική η οποία τον υποχρεώνει να φύγει σε δύο μήνες, την οποία έχει το δικαίωμα να την προσβάλει στα ελληνικά δικαστήρια (!) και να παραμείνει έως ότου τελεσιδικίσει για χρόνια δηλαδή στερώντας δουλειά από Έλληνες ή κλέβοντας και βιάζοντας όπως το πακιστανικό κτήνος της Πάρου.
Πάρα πολλοί από αυτούς έχουν πλαστά χαρτιά, σε κάθε περίπτωση όμως όλοι οι λαθρομετανάστες αναζητούν μια Ελληνίδα ή κάποια Ευρωπαία να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, πράγμα το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να νομιμοποιηθούν ως σύζυγοι Ελλήνων πολιτών ή πολιτών Ε.Ε. ακόμα κι αν βρίσκονται στη χώρα μας με πλαστά χαρτιά.

Έχετε μετρήσει πόσοι πολιτικοί γάμοι γίνονται κάθε μήνα στο Δήμο κατοικίας σας μεταξύ Ελληνίδων και Ασιατών; Γυναίκες από Βουλγαρία και Ρουμανία συνήθως πληρώνονται για να τελέσουν γάμο και άλλες Ευρωπαίες συνήθως πιάνονται κορόιδα. Δεν θέλω να σχολιάσω τις Ελληνίδες που παντρεύονται Αλβανούς οι οποίες πολλές φορές δεν γνωρίζουν ότι ο σύζυγος δεν έχει χαρτιά και ότι τις εκμεταλεύεται. Έχουν παρατηρηθεί και κρούσματα τσιγγάνων να παντρεύονται λαθρομετανάστες επί χρήμασι.

Εκείνο που δεν έχει γίνει αντιληπτό είναι ότι μόλις ήρθε η προηγούμενη καταστροφική κυβέρνηση του Συριζοπασόκ ένα από τα πράγματα που έκανε ήταν να καταργήσει την υποχρεωτική συνέντευξη που έδιναν στην Περιφέρεια οι υποψήφιοι! Ήταν κάτι κι αυτό γιατί η Επιτροπή πολλές φορές δεν έδινε συγκατάθεση για τέτοιου είδους γάμους - παρωδίες ειδικά όταν έβλεπε ότι ο υποψήφιος γαμπρός δεν είχε χαρτιά. Τώρα και εφ όσον έχει καταργηθεί η συνέντευξη, οι Δήμοι της χώρας παντρεύουν τους πάντες ανεξαιρέτως.!

Το άλλο τραγικό είναι ότι εδώ και δύο χρόνια υποχρεώθηκαν οι Δήμοι να μην ζητούν θεώρηση εισόδου, κοινώς βίζα, προκειμένου να παντρέψουν έναν Αλβανό π.χ. με μία Ελληνίδα ή Ευρωπαία, αλλά τους αρκεί μια σφραγίδα εισόδου στην Ελλάδα και με αυτήν ο Αλβανός χωρίς άδεια παραμονής, νομιμοποιείται να παντρευτεί κανονικότατα κι ας μην έχει πάρει βίζα. 

Με αυτές τις διευκολύνσεις που παρείχε η ανθελληνική κυβέρνηση Πασόκ ανθεί μέχρι τις μέρες μας η βιομηχανία των πολιτικών γάμων μεταξύ λαθρομεταναστών και πολιτών Ε.Ε.

Από τα προηγούμενα φαίνεται ότι είναι ειτακτική η ανάγκη αυστηροποίησης του μεταναστευτικού νόμου ώστε να σταματήσουν οι πολiτικοί γάμοι και η νομιμοποίηση λαθρομεταναστών μέσω αυτών.

Ελευθερία του Λόγου για το www.eglimatikotita.gr

http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου