Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2012

Το Μποζόνιο Ηiggs και το μυρμήγκι.

Ξέρετε τι πιστεύω; ότι ο θεός και δημιουργός μας, έπλασε αυτό το ζωάκι για να αποδείξει σε όλους αυτούς τους επιστήμονες πόσο σοφός και ‘άπιαστος’  είναι.  Να κάνει όλους αυτούς τους άθεους να σκύψουν το κεφάλι!!! Προκαλώ τον καλύτερο επιστήμονα του κόσμου να μου εξήγηση, πως μπορεί και χωρά σε αυτό το πλασματάκι εγκέφαλος, καρδιά, γαστέρα,  αδένες, αρθρώσεις ;Μπορούν  με τόση τεχνολογική εξέλιξη να φτιάξουν αυτό το ταπεινό έντομο; Μα φυσικά όχι ! Ο δημιουργός είναι ένας για εμάς τους ανθρώπους και για όλη την δημιουργία του σύμπαντος. 

Ολοι αυτοί που θέλουν να λέγονται επιστήμονες είναι απλοί θεατές των πεπραγμένων. Ακόμα και ένας από τους λεγομένους καλύτερους επιστήμονες,  κατέληγε στις μελέτες του σε συμπεράσματα χωρίς αποδείξεις!!! Σας παραθέτω αυτούσιο το συμπέρασμα του Αιστάιν…. Τα σχόλια δικά σας!

<Το Σύμπαν δεν είναι ούτε «άμορφο» ούτε «άπειρο», αλλά έχει πέρατα. Όσο και αν, εκ πρώτης όψεως, αυτό είναι δύσκολα αποδεκτό, γεγονός είναι ότι οι έρευνες της τελευταίας πεντηκονταετίας συγκλίνουν σε αυτήν την άποψη, ότι δηλαδή το Σύμπαν είναι περιορισμένο, είναι «περατό». Πρώτος κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα ο Γερμανοεβραίος φυσικός Άλμπερτ Αϊνστάιν (A. Einstein) (1879 - 1955), όταν εισηγήθηκε την Θεωρία της σχετικότητας>.http://ellinonea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου