Σάββατο, Ιουλίου 14, 2012

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

Οι Τούρκοι τα κώλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους.."
Και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.
Γνωρίζουν πως οι μέρες, οι ώρες τους τελειώνουν γιαυτό κάνουν οτιδήποτε μπορούν, προκειμένου να πάρουν ανάσες...Ας δούμε όμως πώς επιβίωσε ως σήμερα η Τουρκία.
Ως γνωστόν, η Τουρκία είναι επιβίωσε, εξαπλώθηκε και υπήρξε μέσω κατακτητικών πολέμων, σφαγών λαών και αμάχων πληθυσμών και καταπίεσης των λαών που ζούν υπό την "κηδεμονία" της.Οι Τούρκοι ανέκαθεν λειτουργούσαν επεκτατικά και ιμπεριαλιστικά με μοναδικό σκοπό να κλέψουν ότι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν..Αυτά είναι εν πολλοίς γνωστά (ακόμα και η σημαία τους είναι "απόκτημα" από τους Έλληνες του Βυζαντίου, οι οποίοι είχαν την ημισέληνο ως σύμβολο, λόγω -κατά την πιθανότερη εκδοχή- μιας νίκης που είχαν πετύχει , μία νύχτα που είχε ημισέληνο, επί του Ελληνικού μακεδονικού στρατού) και καθείς μπορεί να τα αναζητήσει και να τα μάθει..

Στην πιο σύγχρονη ιστορία τους, μετά και τον πατερούλη των μογγόλων, Κεμάλ Ατατούρκ, οι Τούρκοι αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες και αναγκάστηκαν να γίνουν ο δορυφόρος των δυτικών δυνάμεων στην περιοχή...Από τους σιδηροδρόμους και τα κοιτάσματα της Μοσούλης ως τον έλεγχο του ισραήλ στην Μέση Ανατολή, οι Τούρκοι "έπαιξαν το παιχνίδι".
Επιπλέον, οι τούρκοι (που μέχρι και σήμερα , αλλά ιδίως μέχρι πρίν και 30 χρόνια περίπου , ακούν "γιουνάν" ή "γκρέκο" και τους πιάνει τρομάρα , όπως ο διάολος με το λιβάνι) έχουν αναγνωρισθεί διεθνώς ως ο..μπαμπούλας κατά της Ελλάδος...Του μικρού απείθαρχου αυτού λαού, που απειλεί τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης...Μην βγάλετε πετρέλαια, γιατί θα δαγκώσει η τουρκία..Μην αναπτύσσετε βιοχημανία, μην αγοράζετε από Ρωσία όπλα, μην κηρύξετε ΑΟΖ...Η Τουρκία θα δαγκώσει...

Αυτός ο λυσσασμένος σκύλος λοιπόν βλέπει πως γέρασε...

Το Ισραήλ - ΗΠΑ βρήκαν νέους δορυφόρους και συμφέροντα (βλέπε κουρδικό θέμα).

Η Συρία δεν αστειεύεται και κατέρριψε τούρκικο αεροπλάνο.

Η Ρωσία απειλεί ευθέως την Τουρκία, ελέω κοιτασμάτων στο Αιγαίο, κήρυξη 12 ναυτικών μιλίων - που είναι σημαντικότατα για του Ρώσους - και τέλος λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η τουρκία με τους αγωγούς.

Οι ΗΠΑ δεν είναι ευχαριστημένοι μαζί τους, διότι δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν αποτελεσματικά ούτε σε Ιράκ - Λίβανο - Συρία (όπως φαίνεται), αλλά άφησαν και την Κύπρο να κηρύξει ΑΟΖ.

Οι Τούρκοι είναι εγκλωβισμένοι (για να μην αναφέρουμε το σόκ που αναμένεται να προκληθεί με την πτώση ξαφνικά της φούσκας της οικονομίας τους ή τα εσωτερικά προβήματα με Αλεβίτες, Ελληνορθόδοξους κρυπτοχριστιανούς και άλλους λαούς).

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και γιατί ο "νεοοθωμανισμός" τους δεν έχει όρια, η πρόβλεψή μας είναι πως η τουρκία θα επιδιώξει να μας χτυπήσει...Φυσικά οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα και οι ασχολούμενοι ειδικώς με τις ΕΔ και τα εθνικά ζητήματα γνωρίζουν πως η τουρκία ετοιμάζεται....

Τώρα για τί;;Η ιστορία θα το δείξει.Και η ιστορία είναι με τους τολμηρούς, τους γενναίους και τους Έλληνες.

Η Κωνσταντινούπολη θά γίνει  Ελληνική, καί η Αγία Σοφία πάλι θά λειτουργήσει.   Η Τουρκία θά διαλυθεί. Ετσι θά απελευθερωθούν τά χωριά μας καί οί αλύτρωτες πατρίδες μας...

π. Παΐσιος

Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ


Με τιμή,
Πελασγός
Από το thesecretrealtruth 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου