Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2012

Παπούλιας: Η δημοκρατία κινδυνεύει σήμερα από τον φασισμό (της Χρυσής Αυγής)

Μήνυμα για την (μαύρη) επέτειο «αποκατάστασης της δημοκρατίας» (δηλ. του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος που χτίσηκε πάνω στο αίμα των αδερφών μας που πέθαιναν στην Κύπρο) έστειλε ο νυν πρόεδρος της δημοκρατίας και πρώην βασικό στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και εκ των δανειστών του Α. Παπανδρέου για την ροζ βίλα της Εκάλης, Κ. Παπούλιας, στο οποίο διαπιστώνει ότι η «δημοκρατία» κινδυνεύει σήμερα από τον «φασισμό» (όπου «φασισμός» εννοείται φυσικά η Χρυσή Αυγή…). 
Ιδού τι αναφέρει, μεταξύ των άλλων:...

"Το χρέος μας απέναντι σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν εναντίον της δικτατορίας είναι βαρύ και διαρκές. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, ό,τι και να κάνουμε για να εκφράσουμε τον σεβασμό μας δεν αρκεί. Πολύ περισσότερο σήμερα που η Δημοκρατία μας αντιμετωπίζει σοβαρούς κινδύνους από την ιδεολογία του μίσους και του φασισμού".

Κι εμείς που νομίζαμε πως η Ελλάδα ολόκληρη -κι όχι μόνο η «δημοκρατία»- κινδυνεύει από την διαρκώς αυξανόμενη εξαθλίωση των Ελλήνων, από τα εκατομμύρια των ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών, από την επιδημία της εγκληματικότητας, από το επιχειρούμενο ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου –υπέργειου και υπόγειου- έναντι πινακίου φακής, από την εξάρτηση στους διεθνείς τοκογλύφους κ.τ.λ., κ.τ.λ. 
Νομίζοντας αυτά, μάλλον ζούμε σε άλλη… χώρα. 
Ή μήπως, σε άλλη «χώρα», ζει ο πρόεδρος της δημοκρατίας;

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/7/12

    Δείτε το video με τον Λαζόπουλο τις χαρούλες του «προέδρου» της δημοκρατίας (του ΠΑΣΟΚ) ένα μήνα περίπου μετα τις πρόωρες εκλογές μόλις ανέλαβε την εξουσία το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009. Πολύ φθηνά του τη χαρίστηκε ο Λάκης.
    http://www.youtube.com/watch?v=FCn8Ojktu2E

    ΑπάντησηΔιαγραφή