Τρίτη, Ιουλίου 24, 2012

Μόνο με τα αποκαλυπτικά βίντεο δεν βγαίνει ψωμί…


από kotsarikos
Τον θυμάστε τον πρώην στρατηγό Wesley Clark που μας ‘ενημέρωνε’ για τα πλάνα της Αμερικής; Αν όχι δείτε εδώ από το Πενταπόσταγμα.
Είδε ότι δεν έβγαινε τίποτα από τις ‘αποκαλύψεις’ και ετοιμάζεται για reality με θέμα, τι άλλο τις στρατιωτικές επιχειρήσεις.
Όπως λέει και ο ίδιος, στόχος είναι να καταδείξουν στον Αμερικάνικο λαό τον επαγγελματισμό των Ειδικών Δυνάμεων καθώς και του προσωπικού της Αστυνομίας.










Το συγκεκριμένο reality δεν αποσκοπεί στην προσωπική αύξηση της περιουσίας των συμμετεχόντων αλλά ο νικητής θα δωρίσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί από δωρεές που θα λαμβάνονται κατά την διάρκεια του show, σε ομάδα πραγματικών βετεράνων του Αμερικάνικου Στρατού.
Βεβαίως reality χωρίς γυναικεία παρουσία δεν υπάρχει, οπότε δίπλα στον κ. Clark οι Αμερικάνοι θα βλέπουν μια γνωστή φυσιογνωμία, αυτή της Samantha Harris του Dancing with the Stars (!).
Γνωστός πλέον για τις παραξενιές μου, το όλο θέμα το μεταφράζω ως εξής:
α. Ο κ. Clark όχι μόνο δεν αποκαλύπτει, αλλά είναι μέρος του συστήματος, όπως αυτοί οι ‘φίλοι’ μου…
β. Είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα reality ότι σκοπός τους είναι να αλλάξουν συγκεκριμένες απόψεις του κόσμου, να τους προετοιμάσουν για καταστάσεις και γενικά να πλασάρουν κάτι συγκεκριμένο που επιθυμεί κάθε φορά ο παραγωγός (το NBC στην περίπτωσή μας – και όποιος είναι πίσω από αυτό…).
γ. Ακόμα έχω την απορία για ποιον λόγο να ξεκινά ένα τέτοιο reality αυτή την περίοδο κατά την οποία οι συνωμοσιολόγοι φωνάζουν ότι ένα μεγάλο γεγονός στην Αμερική θα οδηγήσει σε στρατιωτικό νόμο. Γιατί να θέλουν τώρα ξαφνικά να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των αμερικανών πολιτών στις ένοπλες δυνάμεις και στην αστυνομία; Μήπως τελικά οι θεωρίες συνωμοσίας δεν είναι και τόσο ‘συνωμοσίας’; …ή τόσο ‘θεωρίες’…;
kotsarikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου