Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2012

Ο παρταόλας και η προοδευτικιά

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τη χώρα μας, προχώρησε η Τουρκία, επειδή ο πρώην υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης αποφάσισε την αντικατάσταση του αποσπάσματος του βιβλίου Ιστορίας της Μ. Ρεπούση (βουλευτού της ΔΗΜΑΡ και στηρίζουσα την κυβέρνηση Σαμαρά), το οποίο περιέγραφε την σφαγή και το κάψιμο της Σμύρνης με τον χαρακτηριστιμό «συνωστισμός στις αποβάθρες της Σμύρνης»!
Η τουρκική πλευρά επικαλείται τις συμφωνίες που είχε υπογράψει ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ισμαήλ Τζεμ για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων. Μια ακόμα επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία του Γιώργου Παπανδρέου, την οποία επικαλούνται σήμερα οι σφαγείς για να ... δικαιωθούν!Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr"

(σημείωση "τί και πώς")
Γιαυτό Γιωργάκη τα χόρευες τα ζεϊμπέκικα και σε χειροκροτούσε ο μακαρίτης ο Τζεμ, ο οποίος μετά τις στροφές σου πέθανε ευτυχής για το ξεφτιλίκι σου;
Και γιατί δεν χόρευες χορό της κοιλιάς, αφού έτσι κι αλλιώς χανουμάκι στο πασαλίκι του έγινες με τις συμφωνίες σου;
Ποιά βιβλία ωρέ Γιωργάκη συμφώνησες ν'αλλάξεις και τώρα μας ζητούν τα ρέστα;
Τα βιβλία που γράφουν για την σκλαβιά, τον πόνο και το αίμα των Ελλήνων; 
Και πώς αλλάζει δηλαδή αυτό; Πώς γίνεται πιο "φιλικό" στους Τούρκους; 
Να πεις ότι η σκλαβιά δεν υπήρξε, ότι ο πόνος ήταν επειδή τους στένευαν τα τσαρούχια και πως το αίμα ήταν βυσινάδα;
Τον ρώτησες τον Κολοκοτρώνη ωρέ Γιωργάκη; 
Ρώτησες εκείνες που έπεσαν από το Ζάλογγο, για να μην ατιμαστούν απ'αυτούς σου χτυπούσαν παλαμάκια, ρώτησες τους Μεσολογγίτες που έτρωγαν ποντίκια για να μην παραδώσουν τον τόπο τους, ρώτησες όλους αυτούς που είπαν "καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή";
Και η ΔημαροΡεπούση που είδε συνωστισμό και όχι σφαγή κι αυτή ξεπουλημένη...Και τώρα που αποφασίστηκε να ειπωθούν ξανά κάποιες ιστορικές αλήθειες, σηκώθηκαν στο πόδι τα φιλαράκια που τους χόρευες με τσαλίμια και ξεμπροστιάστηκε και η "προοδευτικιά" "ιστορικός".
Πολύ μας προοδέψατε με την "πρόοδο". 
Αμε στο καλό και αφήστε μας ήσυχους να κλάψουμε το παρόν που μας χαρίσατε ΟΛΟΙ, δίνοντας το σύνθημα της μεγάλης αποστασίας και να ελπίσουμε σ' ένα μέλλον που θα δικαιώσει τις προσευχές και όσους επιμένουν να υπερασπίζονται Χριστό και Ελλάδα.
Βρε το παιντί σε τί ρεζιλίκι μας έσυρε......
Και όπα και να και στροφή στη μύτη του γυαλισμένου σκαρπινιού και άντε άλλη μία παραχώρηση
 "Εδώ η καλή πατρίδα, πάρτε κι αλλη...τί να την κάνουμε εμείς; Ο,τι ήταν να φάμε, το φάγαμε.
Οπως ο daddy έλεγε "δώστα όλα", εγώ λέω "πάρτα όλα"...όπαααααααααα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου