Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2012

Ανακοίνωση Προεδρίας Δημοκρατίας. 7.6.2012


«Η βιαιοπραγία του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Η Πολιτεία δεν έχει ανοχή σε φαινόμενα που παραβιάζουν τους κανόνες μιας δημοκρατικής πολιτείας και θίγουν το συλλογικό αξιακό μας υπόβαθρο».
   Συνέλληνες
   Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πρόεδρος μιας συμμορίας πολιτικών που ρήμαξε τον τόπο και βρίσκεται συνεχώς σε συνταγματική εκτροπή σε εθνική μειοδοσία και καταπάτηση της νομιμότητας.
   Εν γνώσει του παραχωρεί την εθνική μας κυριαρχία, κάτι που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διαφύλαξή της.
   Εν γνώσει του δάνεισε τον απατεώνα πρωθυπουργό ΑΓΠ για να τον βοηθήσει στο να φοροδιαφύγει.
   Τόσο σοβαρό ήταν το γεγονός μιας χειροδικίας ώστε να κάνει ανακοίνωση η Προεδρία της Δημοκρατίας; Γιατί δεν ανησυχεί για τις 2500 αυτοκτονίες Ελλήνων από το χάος που δημιούργησαν οι πολιτικοί; Ένας θερμόαιμος νεαρός καλώς ή κακώς, δικαίως ή αδίκως, βιαιοπράγησε εναντίον δύο γυναικών σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο χειροδικήσας νεαρός δεν έχει κανένα αξίωμα και το μόνον που κυριολεκτικά έβλαψε είναι ο εαυτός του.
    Κύριε πρόεδρε γιατί δείχνετε τόση ευαισθησία για μια ασήμαντη πράξη χειροδικίας; Γιατί κύριε πρόεδρε καταλύσατε το σύνταγμα αποκλείοντας τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών; Πως το σκεφτήκατε; Μήπως εσείς είσαστε ο ηθικός αυτουργός τον πράξεων του νεαρού τον οποίον τον θέσατε σε παρανομία με τις πράξεις σας και τις ανοχές σας και για τα έκτροπα που συμβαίνουν γύρω σας;
   Παραιτηθείτε κύριε πρόεδρε, είναι η μόνη ωφέλιμη προσφορά σας προς τον Ελληνικό λαό που η μοίρα τον καταδίκασε να σας έχει πρόεδρο. 

(Εστάλη από τον φίλο μας Γιάννη) 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου