Πέμπτη, Μαΐου 31, 2012

Τον Σόρος πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Ψωμιάδης .

Σοβαρές καταγγελίες για τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε σήμερα ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε πως όλοι οι σύμβουλοι του Άκη Τσοχατζόπουλου

"Χωραφάς, Κοτσακάς, Ραυτόπουλος, ισχυροί σύμβουλοι μέχρι χθες του Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι σήμερα σύμβουλοι και πρόσωπα-κλειδιά δίπλα στον κ. Τσίπρα, είναι τα πρόσωπα που κατευθύνουν τον κ. Τσίπρα" τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Και προσέθεσε: "Δεν τα λέω εγώ αυτά, τα γράφουν έγκριτες εφημερίδες. Το ερώτημα είναι τι εκφράζουν αυτά τα μπουμπούκια; Δεν είναι περίεργο ότι ξαφνικά δυνάμωσε οικονομικά ο ΣΥΡΙΖΑ;"

Για να συνεχίσει πιο...δυναμικά "Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την πλούσια προεκλογική καμπάνια; Ποιοι καθοδηγούν και ποιοι χρηματοδοτούν; Πάντως, ο Σόρος, ο βασιλιάς των κερδοσκόπων, όπως γράφεται, στηρίζει Τσίπρα. Δεν πρέπει να παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερή δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ"

Για τον εαυτό του, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε: "Είμαι αντιμνημονιακός, διότι δεν μπορεί να αντέξει ο λαός άλλες θυσίες" Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο σχολίασε ότι είναι άδικο αυτό που του συμβαίνει, κάθεται σε μια «ηλεκτρική καρέκλα», αλλά έχει κάνει και αυτός λάθη.

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου