Πέμπτη, Μαΐου 17, 2012

Δήλωση Εγκεμέν Μπαγίς: «Η Ελλάδα να κοιτάξει τα χάλια της και να αφήσει την ονομασία της "Μακεδονίας", τα νησιά και τα συρματοπλέγματα στα σύνορα»!

Ελληνοτουρκική “φιλία”: Σταθερά υπέρ των Σκοπίων

«Η Ελλάδα να κοιτάξει τα χάλια της και να αφήσει την ονομασία της "Μακεδονίας", τα νησιά και τα συρματοπλέγματα στα σύνορα»!
Την απίστευτη αυτή δήλωση έκανε ο Τούρκος υπουργός, Εγκεμέν Μπαγίς, για τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα,την ώρα που το πολιτικό σύστημα φρόντιζε για το πως θα διατηρήσει την αμαρτωλή εξουσία του, λίγες εβδομάδες ακόμα,  μετά τη συνάντηση που είχε στην Άγκυρα με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ποπόσκι. Ας προσέξουν καλά... Οι Έλληνες δεν πρόκειται να ανεχτούν καμία υποχώρηση στο θέμα αυτό.

Την παραπάνω δήλωση την αφιερώνουμε στους θιασώτες της Ελληνοτουρκικής "φιλίας" στην οποία έχουν επενδύσει πολλά κάποιοι πολιτικάντηδες, ενάντια στη θέληση του Ελληνικού λαού αλλά και την Εθνική Μνήμη. Μας χωρίζουν ποταμοί αίματος με την τουρκία, η οποία σε κάθε περίπτωση λαμβάνει θέση υπέρ των χωρών που διεκδικούν κάτι από την Πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου