Δευτέρα, Μαΐου 07, 2012

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΙΣΧΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ .....ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ..!!!

Πάγκαλος: Σαν λαός αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα

Πάγκαλος: Σαν λαός αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα


Αδύνατο διαβλέπει τον σχηματισμό κυβέρνησης ο αντιπρόεδρος της απερχόμενης κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, επισημαίνοντας ότι «είμαστε λαός που αρνούμαστε να καταλάβουμε την πραγματικότητα και να την συνειδητοποιήσουμε». Ο κ.Πάγκαλος έστρεψε τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για το ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι πλέον δεν λογίζεται ως σοβαρή πολιτική δύναμη. 

«Είδα και τον κ. Κουβέλη ο οποίος, χθες, εκπνευσμένος, ίσως, με οίστρο, από τα αποτελέσματα τα οποία τον αναδεικνύουν...
σε σημαντική πολιτική δύναμη, είπε ότι δεν θέλει καμία κουβέντα με αυτούς που υπέγραψαν τα μνημόνια. Ότι δεν δέχεται καμία συνεργασία. Πραγματικά, ακούγοντας το ερώτημα που μου ετέθη ήταν "γιατί βρε παιδάκι μου δεν καθόσουνα με τον Τσίπρα, αφού κι αυτός τα ίδια λέει;"», είπε ο κ. Πάγκαλος.



Παράλληλα, προειδοποίησε ότι αν η χώρα δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της υπάρχει κίνδυνος να μην ανταποκριθούν κι οι Ευρωπαίοι στις δικές τους, σε ό,τι αφορά την επόμενη δόση του δανείου.
«Μπορεί να υπάρξει μια κυβέρνηση ελληνική, ή εάν θέλετε να την πω επαναστατική, ή θέλετε να την πω ρηξικέλευθη, ή θέλετε να την πω "καραμπουζουκλίδικη", η οποία βγαίνει και λέει "ακούστε, εγώ δεν γουστάρω, έχω άλλα μυαλά, άλλες απόψεις, άλλες ιδέες. Δεν δέχομαι τις συμβάσεις, δεν τις εφαρμόζω, δεν τηρώ τις υποχρεώσεις που ανέλαβα". Κι είναι πολύ απλό να το σκεφτεί κανείς ότι τότε και οι ξένοι θα πουν, "εντάξει αφού δεν τηρείτε τις αποφάσεις που υπογράψατε κι εμεις δεν τηρούμε τις δικές μας". Αρα λεφτά δεν έχει. Δεν μιλάμε για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μιλάμε για την εκταμίευση σε μερικές εβδομάδες του ποσού που θα επιτρέψει στο ελληνικό κράτος να λειτουργεί».

www.ethnos.gr
http://epanastasi-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου