Πέμπτη, Μαΐου 10, 2012

Η «ιερή αγανάκτηση» των σαπροφύτων της πολιτικής και της δημοσιογραφίας

Τα σαπρόφυτα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας έχουν καταληφθεί από «ιερή αγανάκτηση»  επειδή η Χρυσή Αυγή θα έχει στην Βουλή 21 εκπροσώπους του ελληνικού λαού.
Ανακάλυψαν λοιπόν όλοι αυτοί της συμμορίας του μνημονίου ότι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής έχουν κουρεμένα κεφάλια και χαιρετάνε, λέει, ναζιστικά.
Δεν τους ενόχλησε όμως ποτέ που ο Άκης, ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης και οι λοιποί σύντροφοι είχαν περιποιημένη κόμμωση, χαιρετούσαν δημοκρατικά, αλλά  με δημοκρατικές κινήσεις  έβαζαν τα χέρια
τους στα δημόσια ταμεία και τα λεηλατούσαν.
Δεν τους ενόχλησε που γίγαντας της πολιτικής δημοκρατίας, ο Βενιζέλος, αγόρασε υποβρύχια έναντι 2 δις, την ώρα που η χώρα βρισκόταν στο μνημόνιο και πετσόκοβαν μισθούς και συντάξεις.
Μιλάνε τα σαπρόφυτα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας για τις φασιστικές προτιμήσεις των Χρυσαυγιτών.
Βαρέθηκα να βλέπω το video με το «εγέρθητι».
Όμως κουβέντα δεν άκουσα από τους ακραιφνείς δημοκράτες για την ύπαρξη της κυβερνήσεως Παπαδήμου,  στην  οποία σχεδόν όλοι που μετέχουν ως υπουργοί και υφυπουργοί, καταψηφίστηκαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου και δεν εξελέγησαν βουλευτές. 
Και είναι τόσο δημοκράτες, όλος αυτός ο αποτυχημένος συρφετός, που δεν έχουν την στοιχειώδη ευαισθησία να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους. Αδιαφορούν για το ότι οι Έλληνες πολίτες τους καρατόμησαν πολιτικά. Εκείνοι παραμένουν πεισματικά στις καρέκλες τους. Και τα ΜΜΕ σιωπούν.
Όμως θα έπρεπε να πάνε μερικοί Χρυσαυγίτες στα γραφεία των  υπουργών που ο λαός τους έστειλε στον αγύριστο και να φωνάξουν και σε αυτούς «εγέρθητι ρε», έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο κύκλος του σεβασμού προς τους θεσμούς και την δημοκρατία.
Δημήτρης Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου