Παρασκευή, Μαΐου 18, 2012

Εκτακτη είδηση: Η Μέρκελ φέρνει στον αφρό την παλιά "χειροβομβίδα| του Παπανδρέου

Πριν απο λίγο  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της  υπ. κυβέρνησης Πικραμμένου , ανακοίνωσε το  περιεχόμενο της πρωινής τηλεφωνικής επικοινωνίας  του προέδρου της Δημοκρατίας με την καγκελάριο και  Ράϊχσφύρερ του Δ' Ραϊχ (δηλαδή της Ε.Ε ) κ. Μέρκελ.
Η Μέρκελ λοιπόν  "πρότεινε"  στον κ.Παπούλια  στις επόμενες (επαναληπτικές) βουλευτικές εκλογές , να διεξαχθεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ  δημοψήφισμα   προκειμένου να αποφασίσει ο ελληνικός λαός  αν  θέλει να παραμείνει στην Ευρωζώνη και στην Ε.Ε  ή  όχι.
Το  κόλπο  που χρησιμοποίησε ο Παπανδρέου  και το οποίο οδήγησε στην αποκάλυψη  του μέχρι τότε  "αντιμνημονιακόυ" Σαμαρά και στην  συγκρότηση  της δοτής και αρχικά τρικομματικής  στήριξης κυβέρνησης  Παπαδήμου. επαναλάμβάνεται και τώρα  απο την κ.Μέρκελ με ελαφρώς διαφοροποιημένους στόχους  αλλά πάντα  με το ίδιο περιεχόμενο  και κίνητρα.
Ανεξάρτητα πάντως απο το κρύβεται πίσω και κάτω  απο αυτή την "πρόταση", αναδεικνύεται  το πραγματικό πρόσωπο  του  διευθυντηρίου της  Ευρωσυμμορίας.
"Είμαστε  οι επικυρίαρχοι και είστε  η δουλοπαροικία μας που για  τεχνικούς λόγους  εξακολουθεί να έχει κάποια κοινοτική παρουσία"
Αυτό είναι λοιπόν  το αληθινό πρόσωπο εκείνων με  τους οποίους  αύριο οι δεξιοί ή οι "αριστεροί" οπλαρχηγοί  του "αντιμνημονιακού μετώπου" ,θα  "συζητήσουν" ...διαπραγματευόμενοι  την ....απαγκίστρωση  απο τους δαιμόνιους και μισάνθρωπους  όρους  των μνημονίων.
Τι είναι  όμως το μνημόνιο;
Όποιος γνωρίζει ελληνικά και χρησιμοποιεί  το μυαλό του με   πραγματικά ανεξάρτητο  τρόπο, καταλαβαίνει  ότι το μνημόνιο  είναι ένα  χαρτί.Ένα χαρτί  που  απλώς σου ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ   τι πρέπει να κάνεις  απο δω και πέρα.Ένα χαρτί που φανερώνει  σε όλους μας τι συμφωνησαν γιαμας  χωρίς εμάς  οι δωσίλογες κυβερνήσεις.
Το μνημόνιο  δεν είναι  ο εχθρός  αλλά  η υπενθύμηση  σε ποιόν σε πούλησαν.Το μνημόνιο και κάθε άλλη  "συμβαση" δεν είναι  το "φαρμάκι"  ούτε η συνταγή, είναιτο χαρτί  στον τοίχο  που σου θυμίζει  ποιός είναι το αφεντικό.
Σε όλους λοιπόν  τους  παλαιούς και όψιμους  ευρωλιγούρηδες  οπλαρχηγούς των αντιμνημονιακών  "ξυπόλητων  ταγμάτων"  απευθύνεται  η Μέρκελ  και απλώς τους ζητά  να  πάνε  ξεβράκωτοι  και ξεφτιλισμένοι στην  ...διαπραγματευση.
Θα  σχολιάσουμε περισσότερο σε επόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου